Statistiky 17. kola

0

Souboj brankářů otce a syna, hattrick, žádná červená karta a jiné zajímavosti.

V utkáních 17. kola padlo celkem 22 branek. První poločasy byly tentokrát opatrnější a bylo v nich k vidění 9 gólů, ostatních 13 padlo ve druhých polovinách. Nejvíce branek v jednom utkání padlo ve Větřní. Domácí béčko podlehlo béčku Frymburku 2:5. Pět vstřelených branek dělá z Frymburku společně s Malonty nejofenzivnější tým kola. Ani jednu branku nevstřelilo Přídolí, které přivítalo Chvalšiny. Utkání Křemže proti Lipnu musely rozhodnout penalty.

 

Mezi jednotlivci toto kolo střelecky ovládnul Petr Petscher z béčka Frymburku, který zaznamenal hattrick. Žádný jiný hráč nedokázal vstřelit více než jeden gól.

 

Toto kolo bylo neobyčejně slušné. Rozhodčí museli vytáhnout pouze devět žlutých karet. Z toho hned tři vyfasovali hráči Lipna v Křemži. Naopak úplně bez karet se odehráli vzájemný zápas rezervy Větřní a Frymburku, bez žlutého varování hrála i mužstva Vyššiho Brodu a Chvalšin. Již pětkrát byl na jaře v šesti utkáních napomínám Josef Písko z Přídolí. Červená karta k vidění nebyla.

 

Na utkání si našlo cestu 249 diváků, což je oproti minulému kolu zlepšení. Nejvyšší návštěva přišla v Malontech, 82 diváků, které určitš také zajímal rodinný souboj, kdy v brance domácích nastoupil Josef Bílý a v protější brance jeho syn Fabián. Nejhorší návštěvu zaznamenal zápas Větřní B : Frymburk B. Bylo to pouhých 27 diváků.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou