Statistiky 16. kola

0

Šestnáct branek Chvalšin, 2 penaltové rozstřely, červená karta i jiné zajímavosti byly k vidění v zápasech 16. kola.

V tomto kole padlo celkem 27 branek, což je ovlivněno hlavně výsledkem zápasu Chvalšin proti frymburskému béčku. Lídr tabulky zvítězil 16:0, hosté nastoupili v devíti lidech a zápas byl předčasně ukončen. 17 branek padlo v prvních poločasech, zbylých 10 v poločasech druhých. Pokutové kopy rozhodovaly dva zápasy, které skončili po devadesáti minutách nerozhodně. Byla to utkání Český Krumlov B : Křemže a Lipno : Větřní B. Nejvíce branek vstřelily Chvalšiny, a to 16. Bez gólového zápisu zůstala rezerva Frymburku.

 

I mezi střelci jednotlivci se prosadili borci z Chvalšin. Petr Cába vstřelil 5 gólů, Milan Babinský 4 branky a hattrick zaznamenal Lukáš Fučík.

 

Bylo uděleno 14 žlutých karet. Hned polovina z celkového počtu byla k vidění ve Vyšším Brodu, kde hráli Malonty. Hosté obdrželi 4 žluté karty, což je nejvíce ze všech mužstev. Bez žlutého napomenutí odehráli své zápasy hráči Frymburku B, Krumlova B a Křemže.

 

Dvě kola nebylo k vidění žádné vyloučení. V tomto kole jedna červená karta padla. Obdržel ji Pavel Poštulka z Vyššího Brodu.

 

Sychravé víkendové počasí se podepsalo na návštěvnosti tohoto kola. Utkání navštívilo celkem 214 diváků. Nejméně, 20, jich přišlo v Krumlově na Křemži a na utkání Lipno : Větřní B. Nejvyšší návštěva, 64 diváků byla zaznamenána ve Vyšší Brodu na utkání s Hraničářem Malonty.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou