Statistiky 13. kola

0

Čtyřgólový střelec, první červená karta na jaře i další zajímavosti.

Ve 13. kole bylo k vidění 23 vstřelených branek.Nejvíce, stejně jako v minulém kole, inkasovalo béčko Krumlova. Tentokrát to bylo 7 gólů na Lipně. Zápas mezi Křemží a Přídolí musely rozhodnout pokutové kopy, které jsme na jaře zaznamenali poprvé. Hosté je vyhráli 3:2. Bez vstřeleného gólu odešli hráči Krumlova B a Malonty, které na jaře ještě neskórovali.

 

Z hráčů byl nejúspěšnějším střelcem Milan Víšek z Lipna, 2 branky vstřelili Ondřej Panský (Lipno), Bořivoj Vágner (Frymburk B) a Petr Cába (Chvalšiny).

 

Žlutých karet udělili rozhodčí 16. Hned 6 napomenutí obdrželi hráči z Přídolí. Zcela bez karet se obešel zápas Lipna s Krumlovem B. Dalšími týmy, které neobdržely žádné napomenutí jsou Křemže a Vyšší Brod.

 

Byla udělena první červená karta na jaře a tu inkasoval Slavomír Smieško z Nové Vsi. Vyloučen byl po dvojím žlutém napomenutí.

 

Na zápasy si našlo cestu 200 diváků. Oproti předchozímu kolu velký úbytek, na kterém se podepsalo chladné počasí. Ve Frymburku přišlo na Vyšší Brod pouze 20 diváků, nejvyšší návštěva kola byla v Malontech. Na utkání s Novou Vsí bylo 60 diváků.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou