Pohled do podzimních statistik

0

Před startem jara se ještě na skok vraťme k podzimu a jeho statistikám.

Týmové statistiky:

Nejvíce gólů vstřelili vedoucí Chvalšiny a to 39. Následují je Vyšší Brod s 33 brankami a s 30 trefami Kájov. Nejhorší ofenzivu v soutěži zatím předvádějí hráči Frymburku B, kteří se trefili pouze 11krát. Střílení gólů dělá problémy i Přídolí, které zaznamenalo 13 branek.

 

Nejlepší defenzivou se pyšní v Malontech, inkasovali 13 branek. O 3 góly více obdrželi Chvalšiny a Lipno. Nejméně se v obranné činnosti daří béčku Frymburku, které obdrželo 44 branek. Přídolí lovilo míč ze své sítě v 29 případech.

 

Nejvíce žlutých karet, 26, obdržela Nová Ves. Následují Malonty s 22 žlutými kartonky a dvacítku dorovnalo ještě béčko Větřní. Nejslušnější, co se týče žlutých napomenutí, jsou v Přídolí s počtem 9 žlutých karet. 12krát byli napomínáni hráči Krumlova B, Lipna a Vyššího Brodu.

 

Stejně jako ve žlutých kartách, tak i v červených vévodí fotbalisté Nové Vsi, což z nich dělá jasný „Zlý tým podzimu.“ Obdrželi 4 červené karty. Třikrát byl vyloučen některý z hráčů Kájova. Bez vyloučení zvládli podzim Chvalšiny, Lipno a Vyšší Brod.

 

Individuální statistiky:

Tabulce střelců vévodí trio Luigi Kolaj z Kájova, Tomáš Račák a Michal Pěnčík z Vyššího Brodu. Všichni vstřelili 11 branek, můžeme se tak na jaře těšit na vyrovnaný souboj o korunu krále střelců. Hattrick byl k vidění 9krát. Jediný, kdo vstřelil 2 hattricky, byl Michal Pěnčík. Nikdo nevstřelil za zápas více než 3 branky. Alespoň jednu trefu zaznamenalo během podzimu 108 hráčů, celkem bylo vstřeleno 249 gólů. Padli 3 vlastní branky.

 

174, to je počet žlutých karet, které sudí během podzimu udělili. Mezi jednotlivci byli nejvíce, pětkrát, napomínání Vladislav Žilavý z Kájova a Petr Snížek z Křemže. Následují je se 4 žlutými kartami Jiří Šusta z Nové Vsi a Pavel Sluka z Chvalšin.

 

Červených karet bylo k vidění 15. Jeden hráč byl vyloučen dvakrát a je jím Ruslan Radykhovskyy z Přídolí. 13 hráčů tedy šlo předčasně do sprch jednou.

 

Diváci:

Průměrná návštěva všech zápasů během podzimu je necelých 55 diváků na utkání. Nejvíce diváků bylo přítomno na utkání 7. kola Malonty : Lipno a to 112. Nejmenší návštěvu, pouhých 20 diváků, zaznamenala v 11. kole Nové Ves v utkání proti Větřní.

Z týmů mají suverénně nejvyšší návštěvnost Malonty, průměr přes 80 diváků. Druhé místo patří Křemži s 60ti fanoušky a třetí místo díky průměru 58 diváků obsadil Vyšší Brod. Nejhorší průměrná návštěvnost je v Přídolí a v Kájově, pod 43 osob v hledišti.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou