FOTO: Nespeky prohrály v generálce o pět gólů se Zličínem

0

Nespeckým hráčům se vůbec nepovedla generálka na jarní část a v posledním přípravném utkání vysoko prohráli s lídrem pražské 1.A. třídy FC Zličínem. Za necelých 30 minut se domácí dostali navíc do čtyřgólového vedení.

FC Zličín - TJ Nespeky 8:3 (5:1)

Branky Nespek: Burian, Klauz, Peterka

 

Vcelku povedenou zimní přípravu mají za sebou TJ Sokol Nespeky, ale na generálku na start jarní čásit by se nejraději zapomnělo. V prvním poločase Nespečtí až nezvykle hodně chybovali a soupeře tak lacino pouštěli do gólových šancí, čehož domácí využili a nemilosrdně chyby trestali. Ve 29. min. vedli už 4:0. Jedna z mála povedených akcí hostí v prvním poločase byla k vidění ve 35. min., Rybka poslal kolmicí do šance D. Peštu, ale toho domácí zastavili pouze za cenu nedovoleného zákroku a nařízenou penaltu proměnil Burian - 4:1. Žádný výsledkový obrat se nekonal, naopak o pět minut později chyboval hostující stoper a sólo dvou domácích hráčů na brankáře skončilo střelou do prázdné brány - 5:1.

 

Po změně stran stačilo domácím pouhých sedm minut na to, aby přidali další dva góly a zvýšili už na 7:1. Po hodině hry se prezentoval chytrou přihrávkou Michal Kučaba a Klauz se ve vyložené šanci nemýlil a snížil - 7:2. Nepovedený výkon Nespek charakterizovala 75. min., kdy šli hráči tohoto do přečíslení tři na dva. Nejen že z této akce ani nevystřelili, ale z následného protiútoku dostali gól - 8:2. V závěru utkání ještě snížil Peterka na konečných 8:3.

 

Jaroslav Tesař, trenér Nespek

„Generálka se nám rozhodně nepovedla. První problém nastal ještě před utkáním, kdy se dva hráči základní sestavy na poslední chvíli omluvili a my museli dělat neplánované změny v sestavě, za druhé náš výkon byl jeden z nejslabších za poslední dobu, co jsem v Nespekách a někteří hráči zápas jen odchodili a za třetí, gólman, který by měl v sezóně chytat by na generálku chybět neměl, což se bohužel stalo a mladý Vejvoda ho nahradit nedokázal. Na druhou stranu jsem rád, že jsme tu facku dostali ještě před mistrákama, budeme si muset některé věci vyříkat a samozřejmě zlepšit. Současně věřím, že kádr svou kvalitu má. Myslím, že v přípravě jsme odehráli několik dobrých utkání a že se z tohoto nepovedeného zápasu dokážeme poučit."

 

Nespeky nastoupily:

Vejvoda M. - Konopiský A., Krejza T., Burian M., Večera M. – Klauz M., Braný L., Rybka O., Kučaba M., Pešta D. - Peterka S.

 

střídali: Kukač J., Maršoun L.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou