Souhrn zimní přípravy: FK Olympia Radotín

0

Na jarní část sezony se svědomitě připravují i fotbalisté radotínské, dříve hradecké, Olympie. Klub, kterého pětizápasová vítězná šňůra z konce podzimu katapultovala na průběžné 6. místo a pouhé dva body od stříbrné příčky, dosud odehrál sedm přátelských zápasů.

Hned první přípravný duel postavil Olympii proti ligistovi z Mladé Boleslavi, takže se trenér David Jarolím mohl vrátit do svého bývalého působiště a zavzpomínat na svá hráčská léta. Radotín byl dle výsledku týmu z města Škodovek vyrovnaným soupeřem, podlehl nejtěsnějším rozdílem 0:1. Na tento sympatický výsledek však Olympie nenavázala doma proti Zápům, které ji dokázaly vypráskat debaklem 0:4. Nápravu nezjednali fotbalisté z Radotína ani ve třetím přáteláku, kdy nad jejich síly bylo pro změnu divizní Kladno, které otočilo duel ve svůj prospěch na konečných 1:2. Kvarteto proher pak Jarolímova družina zkompletovala v zápase proti Královému Dvoru, když v bojovném utkání prohrála pro změnu 0:1. Konečně alespoň bodu se pak tým vyznávající žlutočernou kombinaci dočkal díky klání s kobyliskou Admirou Praha, jelikož se soupeři rozešli smírně po remíze 2:2. Vzestupnou tendenci výsledků pak Olympie Praha podtrhla vítězstvím v dalším pražském derby nad Meteorem, který přetlačila v utkání bohatém na góly výsledkem 3:2. Minulý víkend v sobotu pak rozjela Olympia hotový gólostroj, když Hořovicko vyřídila šestigólovým přídělem. Na výhře 6:0 se podílela hned šestice fotbalistů, formu z předchozích zápasů pak potvrdil čtvrtým gólem ve třech posledních zápasech Bassey.

 

Trenér Jarolím si tak může pochvalovat vzrůstající formu, a to jak výsledkovou, tak podle svých slov i herní. Ověřit si ji bude moci ještě dvakrát. Předposlední utkání zimní přípravy proti FK Zbuzany se oproti původnímu plánu odehraje již zítra 21.2. od 18:30 v Radotíně. Generálku na jaro pak obstará zápas v sobotu 2.3. od 14:00 opět v domácím prostředí proti Benátkám nad Jizerou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou