Poříčany nevyhrály ze třech zápasů ani jednou, navíc schytaly i desítku

0

Po podzimní části mají Poříčany v krajském přeboru stejně bodů jako Slaný, oba dva týmy patří k aspirantům na postup. Poříčanským se ale v přípravě nedaří a ze tří zápasů, které zatím fotbalisté SK odehráli, nevyhráli jediné utkání.

Poříčany – Újezd n. L. 4:6 (2:2)

Branky Poříčan: Koula, Šmejkal, Červený, Nádeníček.

 

„Začali jsme dobře, kdy jsme se po patnácti minutách dostali do vedení o dva góly. Poté jsme bohužel dostali naprosto totožné góly a hosté do poločasu utkání vyrovnali. Ve druhé půli jsme trošku prospali začátek a prohrávali po deseti minutách dva čtyři. Pak jsme trochu zpřeházeli posty a soupeře jsme nepustili dvacet minut za půlku. Dokázali jsme vyrovnat na čtyři čtyři. Bohužel jsme neproměnili čtyři vyložené příležitosti. Soupeř dal pět minut před koncem pátý a následně v poslední minutě šestý gól. Byl to nás první zápas, takže jsem to bral jako takový lepší trénink. Druhá věc je, že nám chyběli čtyři hráči ze základní sestavy. Proto jsme to nějak lepili ještě před zápasem. Spíš mě mrzelo, že někteří hráči měli větší vůli po vítězství v týdenních trénincích, než v zápase.“

Zdeněk Šmejkal, trenér

 

Sestava Poříčan: : Janoczsko (46. Kaše) – Vild, Touš, Šmejkal, Holler (46. Musil) – Koula (46. Stárek), J. Puk, Šmidrkal, Gajdasz – Červený, Nádeníček.

 

 

SK Poříčany – SK Uhelné sklady Praha 3:10 (1:3)

Branky Poříčan: Janda, Gajdasz, Červený.

 

„Zápas se mi hodnotí špatně, bohužel. Do utkání nás bylo pouze dvanáct, což je smutné a mrzí mě to. V prvním poločase jsme ještě tak nějak drželi tempo zápasu, ale druhou půli nemá vůbec cenu nějak hodnotit. Soupeř nás jednoznačně přejel a zaslouženě zvítězil 3:10. Klukům, co na utkání byli, nemůžu ani nic říci, jelikož jsem rád, že odehráli v jedenácti celý zápas. Takhle to dál nejde, to víme všichni a musíme proto udělat nějaká opatření v týdnu.“

Zdeněk Šmejkal, trenér

 

Sestava Poříčan: Kaše – Holler, Zdeňka, Šmejkal (45. Novák), Musil – Gajdasz, Šmidrkal, Puk, Janda – Červený, Nádeníček.

 

 

Poříčany – Neratovice 0:3 (0:1)

 

„První poločas to bylo z naší strany celkem slušné. Až na zbytečnou penaltu v 44. minutě, kdy jsme nezachytili brejk po našem rohu. Neratovice jsme nepustili do šance, i když měly herní převahu. Jelikož jsme zápas opět hráli ve třinácti lidech, vydrželi jsme běhat šedesát minut. Pak jsme odešli a hosté přidali dvě branky, proto zaslouženě vyhráli. Hrozně moc nám chybí pilíř obrany Petr Touš, který se rozhodl skončit. Doufám ale, že si to rozmyslí a aspoň do léta nám ještě pomůže. Pokud ne, budeme muset hledat dva nebo tři hráče, kteří nás posílí.“

Zdeněk Šmejkal, trenér

 

Sestava Poříčan: Janocsko – Vild, Zdeňka (45. O. Puk), J. Puk, Černý (45. Holler) – Červený, Šmidrkal, Prejsek, Janda, Gajdasz – Nádeníček.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou