Kdo bude na konci sezony slavit postup do 1.B třídy?

0

Před pár týdny jsme řešili, kdo dostane na konci soutěže černého petra a rozloučí se s nejvyšší okresní soutěží. Nyní se podíváme na opačný pól tabulky a rozebereme si, kdo je největší adept na postup a kdo ještě o něj může zabojovat.

Podzim ovládly, a to zcela zaslouženě, Měcholupy. Jejich rychlý, útočný fotbal bavil celou soutěž. Nastříleli nejvíce branek z celé soutěže. Konkrétně 49. I defenziva týmu šlapala a zařadila se mezi trojici nejlepší. Měcholupší hráči vévodí i individuálním statistikám. Na čele tabulky střelců jsou hned dva. Na první místo se prostřílel s 18 góly Dušan Bálek. Zdatně mu sekunduje Stanislav Bečka, který se prosadil 14x.

Druhé místo obsadily Bolešiny, které ztrácí na 1. místo pět bodů a na jaře se budou snažit Měcholupům znepříjemnit cestu za postupem.

Třetí místo obsadil Strážov, který ztrácí na čelo už 7 bodů, ale ani on není stále bez šance na postup. Hodně napoví vzájemné zápasy mezi těmito týmy.

 

Odhad redaktora: Myslím si, že o postup se utkají jen tyto tými. Nikdo navíc už se do boje o postup nedostane. Podle mého si nakonec vítězství v letošní sezoně pohlídají Měcholupy, kteří už si myslím, že dozrály k tomu, aby šly o soutěž dál. Druhý skončí nakonec Strážov a Bolešiny získají bronz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou