Hráč kola - Tomáš Koóš - Ale samozřejmě fotbal beru vážně!

0

Středopolař týmu TJ Spartak Kosičky, Tomáš Koóš. Speciálně pro náš web mimo jiné prozradil, co ho do Kosiček přivedlo, jaký byl jeho největší sportovní úspěch nebo také, jaké sportu se věnuje v době, kdy zrovna nepobíhá po zelené trávě.

V této sezóně to byl Váš první gól, mohl byste nám lehce popsat, jakým způsobem jste ho dosáhl?
Tak byla to spíš taková náhoda. Kdy si to tam po přímém kopu srazil v podstatě sám gólman.

 

Váš tým zatím bohužel nedokázal v jarní části soutěže získat žádný bod. V čem si myslíte, že je potřeba se do dalších zápasů zlepšit?
Především jde o to, že máme hodně zraněných hráčů. Takže by to v první řadě chtělo zotavit zraněné hráče. V druhý řadě nám několik hráčů odešlo na střídavé starty do vyšších soutěží a s těmi taky nemůžeme až tak počítat.

 

V Kosičkách působíte od roku 2010, co Vás do tohoto týmu přivedlo?
Je tomu tak. Důvod je ten, že jsem se odstěhoval z Hradce Králové. Ne tedy přímo do Kosiček, ale do blízké vesnice, a jelikož tu mám známé, tak jsem se dostal do tohoto týmu.

 

Dres s jakým číslem nejraději nosíte a máte k tomu nějaký důvod?
Devítku. V podstatě k tomu žádný speciální důvod nemám, protože jsem ji přebral po hráči, který z Kosiček zrovna odcházel.


Existuje nějaká Vám blízká osoba, kterou berete jako fotbalový vzor?
Asi to býval trenér Sedlický. Ten mě vedl v mladším dorostu v Předměřicích.


Co považujete za svůj dosavadní největší sportovní úspěch?
Nejspíš právě působení v dorostu, kde jsme hrávali kraj. Navíc jsem občas v té době naskočil na pár minutek v A-týmu, který v té době hrával Divizi. To beru asi jako můj největší úspěch.


Berete fotbal jen jako koníček nebo se pro něj snažíte dělat maximum?
Beru ho hlavně jako koníček, protože mám i jiné zájmy a povinnosti. Ale samozřejmě fotbal beru vážně!


Věnujete se i jiným sportovním aktivitám?
To zase ne až tak docela. Občas si ale ovšem zajdu do fitka, ale to je tak víceméně vše.

Jak se Vám líbí koncept portálu fotbalunas.cz, zaujaly Vás některé naše rubriky a myslíte, že náš web budete navštěvovat? 
Dalo by se říct, že se mi nápad líbí. Pokud web do budoucna i nějakým způsobem pozvedne úroveň českého fotbalu. Budu jen rád. Protože mám takový dojem, že jeho úroveň klesá níž a níž. Nicméně určitě budu na stránky chodit za účelem získávání různých informací.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou