Hráč kola - Jan Bílek - K fotbalu mě nejspíše přivedli kamarádi v osmi letech.

0

Jan Bílek, útočník TJ Lokomotivy Borohrádek nám za odměnu za vítězství v anketě "Hráč kola", poskytl rozhovor. Ve kterém nám prozradí na jakém postu nejraději nastupuje, kdo ho nejvíce ovlivnil a také jaký fotbalový klub nesnáší. 

Váš tým je prozatím v nové skupině stoprocentní. I díky výsledkům Vaších soupeřů se pomalu zdá, že záchrana pro Váš tým nebude žádný problém. Můžete nám prozradit v čem je největší síla vašeho týmu?
Samozřejmě máme teď velké štěstí, které nám  na jaře chybělo. Proto hrajeme skupinu, kterou hrajeme. Také si myslím, že nás soupeři lehce podceňují a tím nám to velice ulehčují.

 

S vaším útočným "parťákem" jste prozatím oba vstřelili tři góly, což vás řadí v tabulce střelců na dělené druhé místo. Dokážete si tedy na hřišti vyhovět tak, jak to papírově vypadá?
To rozhodně, ale nějak extra se na to během tréninku nezaměřujeme.

 

Nastupujete na pozici útočníka, je tato pozice pro Vás ta nejideálnější?
Mám tuto pozici nejraději. V podstatě celý podzim jsem ovšem nastupoval kvůli zranění spoluhráčů na beku. Pak mě trenér v přípravě opět zkusil na hrotu a podařilo se mi dát pár gólů. Od té doby nastupuji zase na pozici útočníka.

 

Kdo a v kolika letech Vás přivedl k fotbalu? 
K fotbalu mě nejspíše přivedli kamarádi v osmi letech. Co jsem koukal na registraci, tak ji mám tak nějak od prosince 96. Takže v té době jsem se dostal k fotbalu.

 

Kdo Vás během fotbalové kariéry nejvíce ovlivnil?
To už ani nevím. Hodně spoluhráči ze žáků a dorostu v Týništi.

 

A nějaká konkrétní osoba? Například trenér?
Pokud mám mluvit o konkrétní osobě, tak trenér Honza Zemánek. Ten trénuje v Lípě. Do Lípy nás vytáhl s klukama z Týniště. Ten si myslím, že mě fotbalově nejvíc ovlivnil.

 

Máte před sebou jistě ještě hodně fotbalových sezón, máte nějaký vrchol, kterého byste chtěl dosáhnout?
To už ani ne, jsem spokojený v soutěži, ve které nastupuji.

 

Máte nějakou specifickou tréninkovou metodu? Připravujete se i individuálně?
Ne, vše jen v rámci tréninku s týmem.

 

Kterému týmu fandíte?
Fandím Realu Madrid. Líbí se mi jejich hra a útočná síla. Preferuji také Ronalda nad Messim. Messiho a celou Barcelonu nesnáším.

 

Jak moc hluboké je Vaše pouto s Realem Madrid?
Rozhodně je můj obrovský sen se podívat na nějaký zápas Realu Madrid. To se mi ještě bohužel nepoštěstilo.

 

Jak se Vám líbí koncept portálu fotbalunas.cz, zaujaly Vás některé naše rubriky a myslíte, že náš web budete navštěvovat? 
Jistě se na web podívám, už jen z důvodu toho, abych si přečetl tento rozhovor. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou