SK SPARTA ŘEVNIČOV: V našich zápasech padá hodně gólů, fanoušci se tak mají na co dívat

0

Řevničov - Hodně vstřelených, ale také hodně obdržených gólů. To je vizitka čtvrtého mužstva III.třídy, které jistě mělo i na lepší umístění, ale vzhledem ke zranění a dalším omezením to řevničovská Sparta dávala někdy tak tak dohromady. Na hodnocení jsme se zeptali Martina Tótha, defenzivní stálice tohoto celku.

Řevničov to dotáhl nakonec na 4.místo. Nejvyšší výhrou byl domácí zápas se Sýkořicí (5:1), naopak naloženo dostala Sparta v Pustovětech (1:6) a doma s Janovem (2:7). Ve svém týmu má i rekordmana této sezóny v počtu žlutých karet. Jan Urbanovič viděl žlutý kartónek celkem devětkrát. Jak sám říká v rozhovoru Martin Tóth, kdyby se proměňovaly šance, mohlo by to být jiné. Vzhledem ke konečnému umístění je skóre 63:53 dobré pro ofenzivu, i když to mohlo být i lepší, ale vzadu to taky hodně padá...

 

Na čtvrtý tým máte ponděkud hodně inkasovaných branek (53). V brance je přitom zkušený Jiří Peterka, v čem je tedy problém?

 

Těžko říci, v čem je problém. Už minulá sezóna nebyla co se obdržených gólů týče dobrá. Pokud se na to ale podíváme v globálu, tak konec sezóny, vyjma posledního mistráku, nebyl v tomto směru vůbec špatný. Jak ale říkám, těžko říci. Hraje v tom roli asi více aspektů. Někdy se snažíme hrát vzadu až příliš a z toho pramení chyby, jindy jsou to individuální chyby, zbytečné ztráty uprostřed hřiště atd. Každopádně alespoň se má sportovní fanoušek na co dívat. Nemůže říct, že by za utracené peníze nic neviděl.

 

Tým táhne střelecky Jan Husák (15 gólů). Panuje s ofenzivou spokojenost?

 

Pokud se na to podíváme čistě statisticky, tak určitě ano. Pokud to vezmeme z pohledu, že těch šancí tam bylo ale mnohem více, tak tam máme velké rezervy. Číslo na papíře vypadá hezky, ale proměnit dalších alespoň 50% dalších šancí, je to zase úplně o něčem jiném.

 

Jak zpětně hodnotíš uplynulou sezónu?

 

Po podzimu jsme mysleli alespoň o jednu pozici výše. Bohužel pak nám z různých důvodů ve druhé sezóně vypadlo mnoho hráčů a dávali jsme to dohromady horko těžko. Ti, co chodili a pomohli, určitě odehráli to, co jsme od nich požadovali. Očekávali jsme v těchto zápasech i nějaký bodový propad, ale nestalo se tak a sezóna se tak může nakonec hodnotit jako docela úspěšná.

 

V Řevničově byly nedavno kompletně zateplené kabiny, vzniklo víceúčelové hřiště. Na co dalšího se na Spartě můžeme těšit?

 

Víceúčelové hřiště to je paráda, to se povedlo a přes zimu to bude určitě velký pomocník v přípravě. Na Spartě a hlavně v naší krásné Lícha Areně se určitě budou dít věci. Co konkrétně, to se nechte překvapit.

 

"Určitě bych chtěl všechny pozvat na oslavu 90 let SK Sparta Řevničov, která se bude konat samozřejmě v našem stánku v Lícha Areně a to v sobotu 18.8.2018 (plakát vedení SKS intenzivně připravuje)," pozval závěrem všechny čtenáře a fotbalové nadšence na velkolepou akci Martin Tóth. O této události samozřejmě budeme detailněji informovat.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou