Když není fanoušek pouhý divák: Hradec nad Moravicí

0

Nelze opomenout ty, pro které se fotbal hraje - fanoušky. Hradec nad Moravicí o věrné skalní fanoušky rozhodně nouzi nemá!

Hradec nad Moravicí - město, kde fotbal již v minulosti zažíval lepší časy. Hrával se zde například Krajský přebor, nicméně dnes je klub v 1.B třídě sk. A kde aktuálně drží 4. pozici se ztrátou 2 bodů na postupové první místo.

 

Do jarních bojů však nepůjde tým sám, jelikož, jak jsem se dověděl, tým má silnou podporu skupinky skalních fanoušků, kteří klub neopustili ani ve chvílích, kdy není úplně na vrcholu a byli tak ochotní se s námi podělit o jejich fanouškovské vybavení. Nutno říci, že většina z toho šla z jejich vlastní kapsy a hlavním důvodem proč se k tomuto kroku rozhodli byla jejich chuť pomoci svému oblíbenému klubu.

 

Fotografie vybavení k nahlédnutí v galerii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou