Rozhovor: Jaroslav Burda a jeho bohatá kariéra

0

Ve své bohaté kariéře prošel sedmi kluby, mimo jiné také mládežnickými kategoriemi SFC Opava. V letošní sezoně vstřelil již 12 branek a proto jsme se na něj obrátili s krátkým rozhovorem.

Máte bohatou kariéru, jmenovitě FK Město Albrechtice, SFC Opava, TJ Slezan Jindřichov, FK Krnov, TJ Krásné Loučky až po současný Sokol Karlovice. Na kterou část kariéry vzpomínáte nejraději, resp. kde se Vám podle vás nejvíce dařilo? 

Rád vzpomínám na všechny moje angažmá. Ale fotbal jsem se naučil hrát v Albrechticích,kde jsem odehrál nejvíc let. Takže nejlepší roky mám odehrané v Albrechticích.Nejraději vzpomínám na sezónu když jsme postupovali z okresu do 1.B třídy bez ztráty bodů (úsměv) (Město Albrechtice)

Po podzimu máte na svém kontě 12 branek a na vedoucího kanonýra vám schází pouhé dvě branky. Sledujete nějakým způsobem tabulku střelců? 

Na těch brankách má zásluhu celý tým. Tabulku střelců nějak nesleduju, jsem rád že ještě umím dát gol a jsem pro mančaft platný útočník.

Karlovice jsou v tabulce 3. se ztrátou dvou bodů na vedoucí Štěpánkovice, jsou vaše ambice postupové?

Pokuď jde o celý klub,tak kluci nejsou proti, aby se postoupilo.Máme mladý tým. A samozřejmě i já bych si klidně tu 1.A rád zahrál (úsměv)

Jak hodnotíte dosavadní průběh přípravy na jarní část? Z pohledu tréninkových dávek a výsledků v přátelských utkání?

Začli jsme trénovat až na konci února.Tak že to zatím bylo tak ,že kdo chtěl šel si zaběhat sám. Přes týden se moc neslezeme.Kluci jsou na školách a v práci. Ale v přípravě máme kvalitní soupeře kde si zaběháme až až.

Jakou máte v kabině přezdívku?

(smích) Moje přezdívka je Burdis nebo Burdič 

Jaké jsou vaše mimofotbalové koníčky?

Tak s přítelkyní máme čtyřletého syna .Ten je asi největší koníček. Jinak abych se udržel v kondici tak chodím často běhat a přes zimu hraju nohejbalovou soutěž.

Co děláte v civilním zaměstnání?

Jsem zaměstnanec ve firmě na výrobu kotlových těles.

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou