Štěpánov a Nedvědice v prvních přípravách

0

Po Bohdalovu se do přípravných zápasů pustili i hráči Štěpánova a Nedvědice. Oba týmy své duely prohrály.

Olešnice – Nedvědice 3:1 (1:1) Škutchan

 

Nedvědice: Havlík – Jirásek, Krejčí, Štefka, Bracek – Vašíček, Trdý, Havíř, Škutchan – Prudký, V. Šikula.

Na UT v Boskovicích se v sestavě Nedvědice se po delší době objevili Petr Havíř s Vítem Šikulou. Trenér Kostelan postavil i mladíky Havlíka, Vašíčka, Trdého a Škutchana.

 

Vratislav Kostelan: Utkání naznačilo, že jsme do něj nastoupili z hrubé fyzické přípravy. Z naší strany tedy spousta zkažených přihrávek, což bylo v kontrastu s kvalitní hrou zkušeného soupeře. Finální fáze nevycházela, na tom musíme zapracovat.

Moravec – Štěpánov 3:0 (1:0) Juračka, Kovář 2

 

Štěpánov: Dinga – Kutnyk, Sedláček, R. Hrubeš, O. Hrubeš – Richter, Kovalchuk, Šenkýř, Vrzal – Ludvík. Střídali: D. Kintr, J. Kintr, Macháček.

Trenér Štěpánova Jiří Lukášek se zápasu s Moravcem vyslal dvě množné posily – Šenkýře a Vrzala. Zápas v menším počtu hráčů hraný v Domaníně vyšel lépe svěřencům Lukáše Broži.

 

Jiří Lukášek: V prvním poločase jsme byli lepším celkem, po změně stran jsme po prostřídání sestavy začali špatně a pak už hráči hráli nedisciplinovaně. Druhých pětačtyřicet minut vyznělo pro našeho soupeře.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou