Vrahovice: Kapitána Jana Dvořáka mrzí výsledky jarních předehrávek

0

Situaci a očekávání do jarní sezóny za aktuálně druhý tým tabulky Vrahovice hodnotí kapitán Jan Dvořák.

Mohl by ses představit naším čtenářům a stručně povědět o své fotbalové kariéře?

Jmenuji se Jan Dvořák a je mi 29 let. Jsem hráčem a kapitánem Sokolu Vrahovice. Nejčastěji hraju na středu zálohy, kde se snažím tvořit hru. Někdy podle potřeby zaskočím i na útočný post. Ve Vrahovicích působím od 10 let. Před tím jsem hrával za Sokol II Prostějov (nyní už neexistuje) v přípravce a v žácích.

Jaké jsou tvé největší fotbalové úspěchy?

Největším úspěchem ve velkém fotbale jsou bezesporu dva postupy s Vrahovicemi do vyšší soutěže tedy do 1.B třídy. I když jsme se v ní neudrželi moc dlouho, vždy to byly maximálně dvě sezóny. Ale vzpomínám na to v dobrém a hlavně to byly vždy nějaké větší zkušenosti do dalších let. Odehrál jsem také spoustu turnajů v malé kopané a futsalu za SK Griffins 98, kde jsem dosáhl na spoustu vítězství a cenných úspěchů.

Jak hodnotíš působení svého týmu v podzimní části?

Sokol Vrahovice je tým, který ve II. třídě vždy myslí na příčky nejvyšší. Letošní podzimní část nám vyšla na výbornou. Než se předehrávala jarní dvě kola, tak jsme byli na prvním místě v tabulce bez porážky. O to větší je zklamání z předehraných dvou duelů, ve kterých jsme získali jen jeden bod. Přišli jsme tím o neporazitelnost, slušný náskok a i o první příčku. Nyní ztrácíme jeden bod na Nezamyslice. Ale věřím, že když budeme pokračovat ve výkonech z podzimu, tak by se nám mohl povést vytoužený postup.

Jak hodnotíš svoje výkony v podzimní části?

Se svými výkony jsem spokojený. Dělám si osobní statistiky a v „kanadském bodování“ mám 6+14. To si myslím, že není špatné. Především, ale celkově jako tým šlapeme dobře, a to je nejdůležitější.

Koho tipuješ na postup a koho naopak na sestup ze soutěže?

Myslím si, že nejreálnější šanci (soudím podle kádru a výkonů) mají postoupit Nezamyslice. Bude dost záležet, jak jim vyjdou zápasy s námi a s Hanou PV. Na špici tabulky je to dost vyrovnané a já doufám, že soutěž bude až do konce vyrovnaná. Jak pro samotné hráče, tak pro fanoušky. Na sestup tipuji Držovice, kterým se absolutně nepovedla podzimní část a sídlí na chvostu tabulky.

Jak probíhá prozatím zimní příprava a jaká jsou očekávání pro jarní část?

V zimní přípravě jsme takřka od začátku roku. Chodíme do tělocvičny s posilovnou a nyní, kdy už se zdá být počasí dobré, začneme chodit trénovat ven. Přípravné utkání máme domluvené s naším B-týmem, kde popřípadě doplníme kádr. Před prvním soutěžním utkáním (5. 4. s Olšany) je na programu ještě přátelské utkání s Hanou PV.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou