Memoriál Ing. Františka Mahela zase pro Rozsochy!

0

V sobotu 4. února 2017 se ve žďárské hale „Bouchalky“ uskutečnil již šestý ročník halového turnaje starších žáků, který se koná na počest bývalého dlouholetého předsedy Okresního fotbalového svazu Žďár nad Sázavou pana Ing. Františka Mahela.

Na startu celého turnaje bylo dvanáct celků účastnících se Okresního přeboru starších žáků. Ve skupině A byl nasazen loňský finalista SK FC Křižanov, TJ FC Hamry n. S., FK Radešínská Svratka, TJ Jiskra Měřín a TJ Družstevník Bory. Do skupiny B byl nasazen loňský vítěz TJ Rozsochy, dále potom TJ Baník Dolní Rožínka, TJ Nová Ves, Jiskra Vír, TJ Sokol Sněžné a Sokol Bohdalov.

 

Skupinovou fázi turnaje nejlépe prošly obhájci titulu z Rozsoch, kteří ve skupině neztratili ani bod. Ve skupině A to bylo více vyrovnané, nakonec se z prvního místa do finále probojoval celek TJ Sokol Radostín n. O. Do boje o třetí místo se z druhého místa probojoval celek TJ FC Hamry nad Sázavou a ze skupiny B TJ Baník Dolní Rožínka.

 

Utkání o třetí místo bylo vyrovnané a rozhodovaly v něm až pokutové kopy, ve kterých byl úspěšnější Baník Dolní Rožínka. Finále bylo velice vyrovnané až do posledních chvil. Rozsochy dvakrát vedly nad Radostínem, ten ovšem dvakrát dokázal srovnat krok. Jenže Rozsochy zahrávaly sérii rohových kopů po sobě a jeden z nich si srazili hráči Radostína do vlastní branky 3:2. Obhájci titulu po té už udržovaly náskok a po zásluze ovládly Memoriál Ing. Františka Mahela již podruhé za sebou.

 

V pátek 17. února 2017 jim byl předán Josefem Machem putovní pohár Memoriálu v budově Obecního úřadu v Rozsochách. Bylo pro hráče turnaje připraveno občerstvení a hlavně také překrásný ohňostroj, který za pomoci sponzorů připravil místní Fan Club TJ Rozsochy.

 

Můžete se zároveň podívat do fotogalerie na některé fotky, ať již z turnaje, či z předání poháru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou