Favorit zápasu vyhrál o branku

0

Ve třetím přípravném utkání na jarní část sezóny změřil síly TJ Pohledec  s účastníkem okresního přeboru Dolní Rožínkou.

Pohledec - Dolní Rožínka 2:3 (2:1)

Branky Pohledec: Bártek, Šaroun   Sestava Pohledec: Hájek-Skalník,Šaroun, Pustina, Pejchal-Muller, Vašíček, Bártek, Jinek-Novotný (46. Karmazín), Pestr M. (46. Kadlec)     V dalším přípravném zápase se utkal Pohledec s o třídu výše hrajícím Baníkem Dolní Rožínka. Ale tento rozdíl nebyl v úvodu utkání vůbec znát. Pohledec byl lepším týmem a zaslouženě se ve 12. minutě ujal vedení, když v tváří tvář gólmanovi Bramborovi, který byl na tento zápas zapůjčen z našeho týmu, vstřelil branku Dominik Bártek-1:0. Brzy na to se prosadil i soupeř a bylo vyrovnáno - 1:1. Ovšem Pohledec si brzo vzal své vedení zpět, když se hlavou přesně k tyči trefil stoper Šaroun - 2:1. I přes další šance Pohledce skončil poločas jednobrankovým vítězem účastníka III. třídy.     Druhý poločas nabídl jiný obrázek hry, Dolní Rožínka byla aktivnější a vytvářela si více střeleckých příležitostí. A také dokázala otočit vývoj zápasu a dostala se do vedení 2:3. Oba dva soupeři si vytvořili další šance. V závěru dvě skvělé příležitosti nevyužili Bártek a Novotný a tak utkání skončilo těsným vítězstvím Dolní Rožínky.     Hodnocení Laštovica, TJ Pohledec: Před zápasem jsem musel řešit sestavu, protože mně kvůli nemoci vypadli dva střední záložníci. Je vidět, že naše hra má stoupající úroveň, opět zde vidím zlepšení oproti minulé přípravě proti Kameničkám. Stále nás ovšem trápí zakončení, dnes jsme měli dostatek příležitostí ke skórování, ale dali jsme pouze dvě branky. Z těch situací jsme měli určitě vytěžit větší počet branek. Na zakončení se musíme ještě zaměřit.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou