Bohatá gólová nadílka nepoznala vítěze

0

Do prvního přípravného utkání vstoupil i účastník III. třídy Strážek, který na žďárské umělce přivítal tým z Okresního přeboru Dolní Rožínku.

STRÁŽEK- D. ROŽÍNKA  6:6 (2:2 )

Branky Strážku : Svoboda Mirosl. 2x, Šebek Libor 2x, Polák Tomáš, Christian Tomáš

Čas zápasu: 12:00 h. UT Žďár nad Sázavou

 

Diváků: 15

 

Sestava Strážek: Fiala- Šmerda, Chocholáč, Lahodný S. , Cimbálník- Christian T., Svoboda Mir., Šebek, Patloka,- Polák, Jaroš

 

Střídali: Lahodný F. , Christian M., Kupský, Šustal, Dostál 

 

Dolní Rožínka byla ze začátku zápasu lepším týmem. Hráči Rožínky mnohem lépe kombinovali a dostávali se i do zakončení a to hlavně po chybách obrany Strážku, i díky tomu šli hned do brzkého vedení 0:2 . Postupem času se hra začala více vyrovnávat. Strážek se dostal zpět do hry, když ve 25. min. krásnou střelou z dálky snížil Svoboda Miroslav na 1:2 . Pět minut před koncem poločasu vyrovnal znovu Svoboda, když jeho další střelu z dálky brankář hostů podcenil, která tak zapadla do branky 2:2 .

 

 

Do druhé půle vlétl Strážek na hráče Baníku a jasně je přehrával. Po špatné rozehrávce obrany Rožínky si vybojoval míč Šebek a poslal Strážek poprvé v zápase do vedení 3:2. Ani ne pět minut na to se znovu prosadil Šebek 4:2 . Po té na hřišti zase úřadovali hráči Baníku. V tu chvíli jakoby Strážek přestal běhat, všude byl pozdě, nedokázal v útočné části podržet míč a jen odvracel útoky Baníku. Baník tak během dvaceti minut nejenom že vyrovnal skóre, ale úplně ho otočil a to na 4:6. V poslední pětiminutce Strážek sebral ještě zbylou sílu a vrhnul vše do útoku .O snížení se postaral v 87. minutě hezkou penaltou Polák Tomáš. Konečné skóre zápasu padlo v 91.minutě po hezké individuální akci Cimbálníka , když brankář hostů vyrazil míč jen k Tomáši Christianovi a ten trefil krásně šibenici branky a ukončil tak bohaté gólové utkání.

 

Cimbálník Josef ( hráč Strážku ) Na naších hráčích bylo od začátku vidět, že jde o první přípravný zápas, chyběla nám kombinační hra a hlavně chyby v obranné řadě a to hlavně na začátku zápasu . Musím kluky pochválit za to ,že i když se v zápase dvakrát prohrávalo o dva góly, tak se to nevzdalo a nakonec se v samém závěru vybojovala podle mě zasloužená remíza . 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou