Osová Bítýška si připsala v přípravě první vítězství

0

Na umělé trávě ve Velkém Meziříčí se potkal účastník Okresního přeboru Osová Bítýška a učastník III. třídy Třebíčska Sokol Pyšel.

SK Osová Bítýška – Sokol Pyšel 3:1 (1:0)

 

Rozhodčí: Prokop Pavel

Bez karet

Diváků: 13

 

Sestava: Hršel – Karmazín, Malý T., Sýkora, Jelínek P. – Večeřa P., Večeřa J., Machát, Zeman O. – Broža, Liška

 

Střídal: Mencler

 

Po úvodní vyrovnané desetiminutovce Bitýška převzala iniciativu, vytvořila si šance, ovšem bez úspěšného zakončení. Ve 20.minutě mohl udeřit Pyšel, když po ojedinělé akci a následném rohu ve vyložené šanci jeho hráči selhali. Poprvé se skóre měnilo ve 26.minutě. To Jan Večeřa nahrál Machátovi a ten českou uličkou vybídl ke skórování Lišku; 1:0. Následně přišly další tři šance, ale tentokrát Liška, Mencler ani Jelínek P. nebyli v zakončení dost důrazní.

 

Přestávka prospěla Pyšeli, 15 minut byli jeho hráči lepším mužstvem, vytvořili si dvě šance, ale brankáře Hršela nepřekonali. Od 60.minuty se téměř výhradně hrálo na Pyšelské polovině hřiště. V gólových příležitostech se postupně ocitli 3 x Broža, 2 x Liška a Jelínek P., ale bez úspěchu.

 

V 73.minutě Pyšelský obránce zastavil míč na brankové čáře rukou a následnou penaltu s přehledem proměnil Petr Večeřa. Za dvě minuty přidal třetí gól Pavel Machát, pěknou střelou ze 14 metrů po zemi k tyči. V závěru zápasu se dočkal i Pyšel, křižná střela z velkého vápna zapadla přesně k tyči za záda bezmocného Jardy Hršela.

 

Trenér O.B. Koláčný:

 

Jsem zklamán přístupem některých hráčů k utkání. Omluví se těsně před zápasem, další nedorazí vůbec. K zápasu: prakticky celý zápas (kromě úvodu druhé půle) jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Vítězství mělo být jednoznačnější, ale naše efektivita proměňování šancí je žalostná.

 

Dalším soupeřem v přípravě bude v sobotu 27.02.2016 v 18.00 hodin na umělé trávě ve Velkém Meziříčí   TJ Sokol Stařeč


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou