5. ročník Memoriálu Ing. Františka Mahela, první titul pro Rozsochy v roce 2016

0

V sobotu 30. ledna 2016 se ve Žďáru nad Sázavou uskutečnil tradiční turnaj,Memoriál předsedy OFS ing. Františka Mahela. Zúčastnilo se ho 12 družstev rozděleno do dvou skupin po šesti týmech.

 

Ve skupině B nastoupil k turnaji jeho pozdější vítěz celek Rozsoch. Ve skupině postupně porazil Velkou Losenici 4:0, Štěpánov 5:0, Novou Ves 5:0 a Bory 3:0. V zápase dvou stoprocentních celků pak stačila Rozsochám díky lepšímu skóre i remíza 0:0 s celkem z Herálce k vítězství ve skupině.

Následovala část turnaje o umístění, kdy se každý celek střetl s celkem na stejném místě ve druhé skupině. Rozsochy tak narazily na vítěze skupiny A Křižanov. Zápas byl pravým vyvrcholením turnaje, hraný před fantastickou diváckou kulisou, která na turnaji panovala. Rozsochy s Křižanovem třikrát prohrávaly dokonce 2:4, přesto se v klucích našla síla otočit zápas až na 5:4. Křižanov stihl ještě třicet sekund před koncem základní části vyrovnat, jenže Rozsochy stihly ještě jednou odpovědět a to když Padrtka vystřelil na bránu, trefil tyč, ale k odraženému míči se dostal Ondřej Oláh a 1,3 sekundy před koncem základní hrací doby vystřelil Rozsochám historický triumf.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Lukáš Sádlík z Rozsoch.

 

Všem celkům patří velké poděkování za účast na turnaji, myslím si, že má velkou perspektivu a bylo zde možno vidět ty nejlepší fotbalisty na okresním fotbalovém poli.

Konečné pořadí turnaje V. ročníku memoriálu předsedy OFS Ing. Františka Mahela:

1.ROZSOCHY 2. KŘIŽANOV 3. HERÁLEC 4. BOHDALOV 5. JIMRAMOV 6. BORY 7. ŠTĚPÁNOV 8. MĚŘÍN 9. RADEŠÍNSKÁ SVRATKA 10. VELKÁ LOSENICE 11. DOLNÍ ROŽÍNKA 12. NOVÁ VES

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou