Gólovou přestřelku lépe zvládla Dolní Rožínka

0

Na umělé trávě v Domaníně se střetl v jarní přípravě účastník Okresního přeboru Dolní Rožínka a tým z III. třídy Ujčov. V utkání bohatém na branky byla i díky výkonu z prvého poločasu úspěšnější Dolní Rožínka.

SK UJČOV  –  BANÍK D. ROŽÍNKA 3:5 (0:3)

Góly Ujčova: Hanák, Nedoma, Jiří Mareš

 Diváků: 10

Do utkání oba týmy vstoupily velmi vlažně a opatrně. Prvních dvacet minut bylo z obou stran naplněno nepřesnostmi a hráči se na hřišti hledali. Pak se naplno otěží utkání chopili hráči z Rožínky a nasázeli Ujčovu v rychlém sledu tři branky a nutno podotknout, že efektivita a kvalita byla jasně na straně hráčů Baníku. Hráči Ujčova byli nedůrazní v soubojích, vázla jim rozehrávka a i z tohoto důvodu byl výsledek první půle takto jednoznačný.

Do druhé půle Ujčov vlétl jako velká voda a soupeře jasně přehrával. Výsledkem byla korekce skóre, když se postupně prosadili Hanák, Nedoma a Mareš Jiří. Baník těžil z brejkových situací a nedůrazu obránců před brankou Ujčova a vítězství si nakonec pohlídal.

 

Sestava Ujčova:

Bureš - Mareš Jiří, Jančík, Mitáš Zbyněk, Nedoma - Večeřa, Mitáš Pavel, Dvořáček, Němec - Hanák, Ryba

Střídali: Mareš Petr, Uhlíř

 

Oskar Jančík (Ujčov): První přípravné utkání nás potkalo ve vrtkavém rozpoložení. V první půli nás ještě limitoval sobotní hasičský ples, který absolvovala většina hráčů, druhou půli jsme již odehráli daleko kvalitněji a náš vysoký presink a výborně zvládnutý přechod do útočné fáze dělal soupeři problémy.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou