Přátelské utkání: Jiskra Mšeno B - TJ Sokol Maršovice

0

Oba celky se již několik týdnů pilně připravují na UMT v Břížkách a v neděli došlo na změření jejich sil. Na jedné straně stála rezerva Jiskry Mšeno, která s velmi mladým kádrem patří k průměrným celkům 1. B třídy. Na druhé straně stály Maršovice, které dominují Okresnímu přeboru

Domácí Mšeno se na první přátelské utkání sešlo ve velmi kvalitní sestavě, a tak nikdo na domácí straně nepřipouštěl cokoliv jiného než hladký průběh a vysokou převahu nad hosty. To se od prvních minut potvrzovalo a Mšeno ze začátku vůbec svému soupeři nepropůjčovalo míč. V 15. minutě se domácí poprvé trefili, když po křídelní akci zakončoval Filip. Během následujících patnácti minut byl stav 4:0 po další brance Filipa, Hartmana a Hýře. V tu chvíli to vypadalo, že zápas skončí s dvouciferným výsledkem ku prospěch domácího celku, nic takového se ale nestalo, zásluhu na tom měl Maršovický brankář Nežádal, který vytáhl několik bravurních zákroků, a také to, že se Mšeno přizpůsobilo hře svého soupeře. Ve 40. minutě se ke slovu dostaly i Maršovice, když po hrubé chybě Vance a následné ztrátě míče, šel hostující Kohoutek sám na brankáře Braniše, Kohoutek sice branku trefil, ale jeho střelu zastavila tyč, tedy první poločas skončil 4:0 pro Mšeno.

Druhý poločas Mšeno začalo s několika změnami v sestavě a převaha domácích pokračovala, nicméně hra již nebyla tak kvalitní a bylo v ní vidět spousta individuálních chyb, nižší tempo a další nepřesnosti. Největší šanci domácích spálil trestuhodně v 70. minutě Šourek, když se dostal k dorážce po krásném přímém kopu Hartmana, který skončil na spojnici Maršovické branky. V 75. minutě udeřily hosté, když po ztrátě na půlící čáře, šli hosté do situace dva na jednoho, Kohoutek před brankou našel Tomana, Mšenský Vanc se ještě snažil ve skluzu zasáhnout, Toman však zkušeně zakončil pod břevno a snížil stav na 4:1. Na konečných 5:1 upravil skóre Tokár a Mšeno B začalo přípravu pozitivně.

Další utkání odehraje Mšeno B v sobotu, 13. 2. od 14:00 s Vratislavicemi.

Základní sestava Mšeno: Braniš - Flek, Vanc, Matoušek, Regenermel - Nguyen, Hýř, Samko, Hartman - Janovský, Filip

Střídali: Stracke, Šourek, Živěla, Tokár, Veselouš


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou