„Není důležité jak hraješ, ale jak na hřišti vypadáš“ říká hráč sedmnáctého kola Filip Kaňa

0

Hráčem sedmnáctého kola se stal Filip Kaňa. Útočník Sokola Narysov, který si nominaci a cenu zasloužil svým výkonem proti jineckému béčku.  Filip nám v rozhovoru prozradil své pocity z výkonu a nominace. Také nám prozradil něco o své sběratelské vášni. 

Filipe, již podruhé tě vítám u našeho mikrofonu. Když zabrousíme do našeho prvního rozhovoru, chtěl si dát šestnáct branek. Zatím máš branky čtyři, ve čtyřech zápasech plníš tedy svůj plán? 

Ano, o tom jsem mluvil. Zatím jsem se trefil v každém zápase, což je hezké. Za každý gól jsem rád, ale branek jsem mohl přidat víc, šancí jsem na to měl dost. Jestli to bude stačit na to mé „předsevzetí“ to uvidíme na konci sezóny.

 

Co jsi říkal na to, když si se dozvěděl o tvé nominaci do sestavy kola. 

Určitě mě to velmi potěšilo. Konečně jsem podal výkon, na který jsem já, ale i ostatní zvyklý. Navíc jsem tím týmu pomohl ke třem bodům, takže jsem byl za nominaci rád.

 

Měl jsi nějakou „kampaň“ aby tě kamarádi a spoluhráči volili za hráče kola?
Žádnou kampaň na sběr hlasů jsem nepořádal. Jediné co jsem udělal, bylo to, že jsem odkaz umístil na naší narysovskou facebook stránku.

Koho ze spoluhráčů bys nejvíce vyzdvihl jako pomocníka k tvému titulu? 

Tady mě napadá jediné jméno, a to Jarda Mašek. Je to velký bojovník s výbornou technikou. Navíc má skvělou přihrávku. Pravidelně mě zásobuje pasy a proto se mě střelecky tak daří. Úplně nechápu týmy, které se zaměřují pouze na mé bránění, protože Jarda je naše velká zbraň!


A teď se tě zeptám na něco z tvé soukromé přípravy. Máš nějaké zvyky či rituály, které ti pomáhají ve tvých výkonech?
Než vyrazím na zápas, dbám na pečlivou úpravu vlasů. Protože jak se říká: „Není důležité jak hraješ, ale jak na hřišti vypadáš“. I z tohoto důvodu se během rozcvičky vyhýbám hlavičkování. Dále mě musí dobře sedět stulpny a trenky. V neposlední řadě si zakládám na čísle 7, bez kterého nedám ani ránu.

Povíš nám něco o tvé „úchylce“? Ano mám na mysli tvou zálibu v nákupu kopaček. Kolik párů vlastně již máš?

Ano, je to taková moje velká záliba. Rád nosím výstřední barvy a jejich kombinace. Vše souvisí s celkovým vzhledem na hřišti. Teď už mě ale ubyly. Některé již dosloužily, jiné jsem poslal mezi své spoluhráče a kamarády. Pokud po mě chceš číslo, tak se u mě vystřídalo zhruba šestnáct párů, během tří sezón.

 

Sleduješ ty nebo někdo z klubu portál fotbalunas.cz ?
Nevím jak ostatní kluci z klubu, ale já pravidelně o víkendu a během týdne Vždy si zde najdu to, co mě zajímá.

 Tímto bych náš rozhovor ukončil, protože mám takové tušení, že se nevidíme naposledy….
Já dekuju za rozhovor a chci popřát Vašemu portálu velkou sledovanost a úspěchy do budoucna


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou