Hodnocení podzimní sezóny Jiskra Vír

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na třináctém místě se v Okresním přeboru umístil celek Jiskra Vír.

Nováček soutěže z Víru měl dobrý start do soutěže a po pěti kolech měl na svém kontě sedm bodů. Zbývající část podzimu se Víru již tolik nevydařila, ale stále zůstává v kontaktu se středem tabulky. Souboj o záchranu v soutěži má tedy ve vlastních rukou. Nejlepším střelcem týmu se stal Ondřej Rychlý, který vstřelil sedm branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky vedoucí týmu  Petr Šenkýř.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

S podzimní částí  sezóny jsem spokojen tak na půl. V prvních pěti kolech jsme získali sedm bodů a vypadalo to docela obstojně, ale poté se začala objevovat zranění. Hlavní opory začaly mít zdravotní potíže a to se podepsalo na daším průběhu sezóny.

                                    

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Na konci sezóny budeme spokojeni, když  se udržíme v soutěži.

                                                                                                                   

Kdo patřil k oporám týmu?

K oporám týmu patřili všichni hráči, kteří nastoupili k zápasu. Potřebujeme posílit lavičku nahradníků o jednoho až dva kvalitní hráče . 

                                                                                                                                          

 Jak budete přes zimu trénovat?

Trénovat začneme po Novém roce. Ale záleží na tom, jak k tomu hráči přistoupí.!!!!!!! Začneme fyzickou přípravou v tělocvičně a výběhy do přírody každý pátek.

                                                                                                     

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Nejvýraznější postavou soutěže podle mého názoru je 1. Špaček Milan, 2. Bureš Petr, 3. Burian Aleš. Chtěl bych vyzdvihnout našeho brankáře Jaroslava Skoumala, protože v jeho věku nám strašně pomáhá a nebýt jeho, tak těch jedenáct  bodů ani nemáme. Po postupu ze třetí třídy měl Jaroslav být brankář čílo dvě, ale naše jednička se zranila, a tak skončil na pozici čísla jedna a ve 41 letech odchytal celý podzim.

 Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou