Hodnocení podzimní sezóny Sokol Bohdalov B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na prvním místě se ve IV. třídě skupině A umístil celek Sokol Bohdalov B.

V podzimní části sezóny nenechal Bohdalov B nikoho na pochybách, že je suveréním lídrem soutěže. V šesti zápasech dokázal zvítězit a jedinou remízu si připsal na hřišti druhého Bohdalce. V jarní části sezóny tak budou bohdalovští fotbalisté držet všechny trumfy ve svých rukou a jen velký výsledkový kolaps by je mohl připravit o postup do III. třídy. Nejlepším střelcem týmu se stal Jaroslav Promberger, který vstřelil pět branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Jaroslav Neuman.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Samozřejmě, že spokojeni jsme velice. Skončili jsme na prvním místě o tři body před druhým Bohdalcem. Doma hrajeme velmi dobře a venku vlastně taky, ztratili jsme pouze dva body právě v Bohdalci, i když venku je to ,,urvané,, spíš bojovností.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Určitě chceme postoupit. Ve 4. třídě je pár zápasů a všichni chtějí hrát více. Pokud se nám povede jaro stejně jako podzim, postoupíme.  Je škoda, abychom v našem krásném domácím prostředí hráli pouze sedm zápasů za sezónu.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Roman Velín – myslím, že základ dobrého mančaftu je dobrý gólman a to Roman určitě potvrdil. Jeho výkonnost šla hodně nahoru a já ho musím pochválit za jeho přístup k tréninkům a zapracováním na sobě. Dlouhou dobu jezdil pouze jako dvojka s áčkem a nechytal ani za béčko, ale jeho trpělivost se vyplatila a myslím, že už kvalitně má i na áčko a může plnohodnotně zastoupit Martina Mundoka, který ale ještě nějakou tu sezónu snad v Bohdalově chytat bude a Roman nám pomůže vykopat 4. třídu. Ještě kdyby o přestávce mezi poločasy nechodil kouřit a věnovat se své přítelkyni. (smích)

Jarmil Vytlačil – Je to náš velmi důležitý hráč. Je to tvůrce hry, má i přes jeho životosprávu neuvěřitelnou fyzičku, žádný souboj nevypustí, myslí u fotbalu – prostě všichni dobře víme, že kdyby Jarma chtěl, hraje dnes někde jinde. Je to kluk, co má rád zábavu, takže ho občas musíme na zápas budit, ale jsem rád, že hraje právě za nás. (smích)

Roman Pejchal –Náš kapitán a pro mě důležitý člověk do kabiny. Na svůj věk by mohl mladé kluky vyučovat v bojovnosti a v počtu naběhaných kilometrů za zápas! A navíc nám za postup slíbil nějaký finanční dar, takže já ho sem musím dát. (smích)

Opory týmu už jsem uvedl, ale dělám to nerad. Opory týmu jsou všichni kolem našeho mužstva. Je to takové to klišé, ale je to tak.  Pokud chceme úspěch, musí makat všichni. My si pak ty opory po zápase v hospodě vždycky vybereme, aby bylo co pít (smích). 

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Sestoupit už není kam, ale poslední místo bych přál Bohdalci. Myslím, že mluvím za všechny z našeho týmu, ten tým nám není sympatický. A už se těšíme na zápas s nimi u nás doma (smích). No a postup? Postoupíme my, stejně tak jako naše áčko a naše manželky a přítelkyně nás pak na 2 dny omluví (smích).

  

Jak budete přes zimu trénovat?

Teď si od fotbalu chvíli odpočineme a začátkem prosince začneme chodit jednou týdně do Nového Veselí do haly na fotbálek. No a v lednu na Tři krále začneme již tradičním turnájkem u nás na umělé trávě zimní přípravu. Četnost tréninků ještě musím dohodnout s trenérem áčka, jelikož trénujeme dohromady.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Na toto nedokážu bohužel odpovědět. Řekl bych, že významní hráči jsou všichni, kdo se účastní této soutěže.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou