Hodnocení podzimní sezóny TJ Jiskra Bohdalec

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na druhém místě se ve IV. třídě skupině A umístil celek TJ Jiskra Bohdalec.

Po podzimní části Bohdalec znovu útočí na postup do III. třídy. Celý podzim vycházel jeho hráčům na jedničku. Po vzájemné remíze s vedoucím týmem tabulky Bohdalovem B, ale přišel šok. V posledním kole dosud bez vítězství hrající Vlachovice, které hrály dokonce pětapadesát minut o desíti, porazily Bohdalec 5:2. Do jarních odvet proto jeho hráči půjdou s tříbodovým mankem na lídra soutěže. Nejlepším střelcem týmu i celé soutěže je Jan Sklenář, který vstřelil dvanáct branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Stanislav Sklenář.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

S podzimní částí sezóny jsme relativně spokojeni. V posledním zápase sezóny na hřišti posledního celku jsme sice dokázali ztratit důležité body, ale průběžné 2. místo je dobrý start do jarní části.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Na konci sezóny bychom se chtěli umístit na pomyslných stupních vítězů, tudíž od 1. do 3. místa.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

V letošním roce nás táhne zkušený Jan Sklenář a nově příchozí Vít Petříček. V brance je oporou Radek Skryja. 

Jan Sklenář (útočník) - Je to náš nejzkušenější hráč, který v letošní sezóně navlékl kapitánkou pásku a svojí hrou zatím střelecky ovládl soutěž.

Vít Petříček (záložník) - Vít je posila, kterou jsme na letošní sezónu získali od Žďáru nad Sázavou a díky svým zkušenostem i navzdory mladému věku patří mezi opory týmu a drží náš střed hřiště.

Radek Skryja (brankář) - Velezkušený gólman, dokáže podržet svým výkonem i ve vyhrocených utkáních.

  

Kdo myslíte, že postoupí?

Z naší skupiny zřejmě postoupí tým Bohdalova B. Tento tým se v letošním roce zvednul a ovládl zatím podzimní část. Na sestup ze III. třídy tipuji tým z Pohledce, tento tým neustál tragický rok v II. třídě a zatím to vypadá, že sestoupí i letos.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Jako každý rok začneme chodit do haly na Základní škole v Bobrové. Trénovat začínáme od prosince a halu budeme navštěvovat jednou týdně.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Osobně si myslím, že brankář Bohdalova Roman Velín. Je velmi šikovný a zkušený a i díky tomu má Bohdalov nejméně obdržených branek a je na čele tabulky.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou