Hodnocení podzimní sezóny TJ Sokol Bobrová B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na osmém místě se ve IV. třídě skupině A umístil celek TJ Sokol Bobrová B.

Podzimní sezóna se rezervě Bobrové moc nepovedla. Pouhé dva body za remízy s Vlachovicemi a Polničkou nemohly znamenat nic jiného než poslední místo ve IV. třídě. Mužstvo Bobrové navíc předvádělo hodně nedůrazu v koncovce. Jen čtyři vstřelené branky hovoří za vše. Nejlepším střelcem týmu se stal Jiří Svoboda, který vstřelil dvě branky.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér týmu Miloš Srnský.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Jelikož jsme na posledním místě, tak nejsme ani trochu spokojeni. Čtvrtá třída již není to co bývávalo. Bez tréninku se zápasy hrát nedají. Pokud si to hráči neuvědomí, tak budeme tam, kde teď jsme. Měli jsme také smůlu na zranění, ale to hráče neomlouvá, že nepřijdou na trénink.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Střed tabulky, hlavně nebýt poslední, to bych okamžitě rezignoval.  

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Pavel Mikišek – Náš nejzkušenější hráč, hraje ve středu zálohy. Podrží balón, rozehraje, neztrácí míče ukvapeně. Jeho výkony ho dostaly v jeho jedenačtyřiceti letech do Á-týmu, kde na konci podzimu nastupoval dokonce i v základní sestavě.

Petr Hamřík – V jeho devětačtyřiceti letech z něho vychází vitalita a vyzařuje elán. Od něho by se mladí mohli učit v přístupu k samotnému fotbalu.

Ladislav Kratochvíl -  Stoper, kterému musím vyseknout poklonu za přístup a oddanost k fotbalu.

Opory týmu už jsem uvedl, ale dělám to nerad. Opory týmu jsou všichni kolem našeho mužstva. Je to takové to klišé, ale je to tak.  Pokud chceme úspěch, musí makat všichni. My si pak ty opory po zápase v hospodě vždycky vybereme, aby bylo co pít. (smích)

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Bohdalov B je úplně někde jinde než ostatní týmy.  V jejich týmu je velká konkurence a k zápasu je vždy připraveno dvacet hráčů. Kvalita je jasně na jejich straně a navíc vzájemný souboj s Bohdalcem hrají doma.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Na dobrovolné fotbálky chodíme dvakrát týdně do haly. Mimo výjimek, tak jako celou sezónu se ho účastní jen několik vyvolených.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Jan Sklenář, mladý, rychlý, gólový hráč. Jaroslav Promberger, zkušený, chytrý hráč, který by mohl Bohdalovu B vystřílet postup.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou