Nová sezóna slibuje napínavou bitvu o postup

0

Tři nováčci, postupující z IV. třídy, zatímco žádný sestupující celek z okresního přeboru Mladoboleslavska. Už jen to naznačuje, že boj o nejvyšší příčky v sezóně 2015/2016 nemá favorita a před začátkem soutěže se dá jen těžko odhadovat, který z týmů bude bojovat o postup a který bude mít naopak sestupové starosti.

V soutěži bude nadále hrát 12 účastníků. Nováčkem soutěže je Kosmonoské "béčko", které suverénním způsobem ovládlo IV. třídu a zaslouženě postoupilo. Druhým nováčkem je Sokol Nová Ves, která se do III. třídy vrací po roční odmlce. Třetím, trochu nečekaným a dodatečným postupujícím je rezerva Bělé pod Bezdězem, které se zde uvolnilo místo díky rošádě ve skupinách třetích tříd a nepřihlášení soutěže celků Kochánek a Krnska B.

 

Oba sestupující celky z okresního přeboru byly přeřazeny do III. třídy sk. B, proto se zde naskytá hned několika týmům možnost postupu do "smetánky" Mladoboleslavska. Na to, o které celky se jedná, si počkejme na začátek soutěže, který je na programu o víkendu 22.-23.8.2015.

 

Týmy v sezoně 2015/2016

TJ Sokol Řepov
SK Bělá pod Bězdězem "B"
SK Jivina
Sokol Nová Ves
Dolnobousovský SK "B"
SK Jizeran Doubrava
SK Bakov nad Jizerou "B"
SK Kosmonosy "B"
SKP Mladá Boleslav
FC Sporting Mladá Boleslav
TJ Sokol Březno
SK Klášter Hradiště nad Jizerou

 

1.kolo (22.-23.8.2015)

Doubrava - Bakov B (sobota 22.8. 17:00)
Dolní Bousov B - Kosmonosy B (neděle 23.8. 17:00)
Nová Ves - SKP MB (neděle 23.8. 14:00)
Jivina - Sporting MB (sobota 22.8. 17:00)
Bělá B - Březno (sobota 22.8 17:00)
Řepov - Klášter (neděle 23.8. 17:00)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou