STATISTIKY - Okresní přebor Praha-Západ 2014/2015: Tabulku střelců ovládl Jiří Valtr

0

Individuální ocenění pro nejlepšího střelce uplynulého ročníku západopražského okresního přeboru získal Jiří Valtr z Holubice, který během šestadvaceti zápasů nastřílel úctyhodných 36 gólů a opanoval tabulku střelců.

Souboj o krále střelců byl zajímavý a napínavý až do posledního kola, během něhož Jiří Valtr předvedl nevídaný střelecký koncert. Útočník Holubice nastřílel v závěrečném 26. kole na hřišti Dobřichovic šest gólů a vystřelil si zlatou kopačku.

 

V posledním zápase sezóny se prosadil také Radim Matysík, který přispěl gólem k vysoké výhře Vestece 5:0 na hřišti Jílového B a poté se svými spoluhráči oslavil zisk mistrovského titulu a postup do krajského přeboru. Matysíkovi nakonec titul pro nejlepšího střelce soutěže unikl o pět gólů a s 31 brankami skončil na druhém místě.

 

Pověst kanonýra potvrdil v závěru ročníku 2014/15 také Tomáš Balke, který stejně jako jeho předchůdci vstřelil gól na hřišti soupeře a vystřelil Choteči těsnou výhru v Tuchoměřicích, odkud si hosté odvezli po výhře 4:3 všechny tři body. Balke nastřílel v průběhu sezóny 25 gólů a v tabulce střelců skončil třetí.

 

 

TOP 10 střelců - Okresní přebor Praha-Západ

 

1. Jiří VALTR (Holubice) 36 gólů

2. Radim MATYSÍK (Vestec) 31 gólů

3. Tomáš BALKE (Choteč) 25 gólů

4. Ondřej HRDINA (Libčice) 21 gólů

4. Jan KADLEC (Dobříč) 21 gólů

4. Jakub KOLAČNÝ (Vestec) 21 gólů

4. Milan SZÖCS (Choteč) 21 gólů

5. Vladimír MÜLLER (Jílové B) 17 gólů

5. Pavel RODR (Holubice) 17 gólů

6. Jaromír DLESK (Měchenice) 16 gólů

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou