Hráčem 11.kola se stal Zdeněk Doubic z Trutnova

0

Zdeněk Doubic je hráčem třetí rezervy Trutnova a v zápase s Robousy hrál velice dobře. Navíc si i udělal radost jednou vstřelenou brankou. V anketě o hráče kola se dostal na první místo před trojicí pronásledovatelů, kteří v těsném závěsu za ním získali stejný počet hlasů.

1.místo:  Zdeněk Doubic     -  15%   -  MFK Trutnov C


2.místo:  Libor Mauer          -  12%   -  SK Hošek Robousy


2.místo:  Petr Chvalina        -  12%   -  MFK Trutnov C


2.místo:  Libor Etflaiš           -  12%   -  TJ Rudník


 Na dalších místech se umístili hráči Mladých Buků, Hostinného a Libáně.



Zdeněk Doubic  - Po velice pěkné akci v zápase s Robousy, zvyšoval Zdeněk už na 3:0. V zápase podal dobrý výkon a to ho vyneslo u fanoušků na první místo s 15% všech hlasů

Libor Mauer -  Brankář týmu SK Hošek Robousy se pořádně zapotil právě proti vítězovi naší ankety. Jako jediný hráč obstál v hodnocení trenéra v zápase s Trutnovem. Přízeň fanoušků ho poslala na dělené druhé místo s 12% všech hlasů.

Petr Chvalina - Dal dva góly Liborovi Mauerovi a je druhým hráčem Trutnova na stupních vítězů. Na děleném druhém místě získal 12% všech hlasů.

Libor Etflaiš - Podílel se jednou brankou na sedmigólovém přídělu Rudníku. Podal v zápase vynikající výkon a ten ho vynesl na dělené druhé místo s 12% všech hlasů


 
Se Zdeňkem Doubicem se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.
 

 


Těšte se na další hlasování o hráče 12.kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 1.6. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou