Můj post? Hraji úplně všude, směje se Hráč 22. kola Filip Loukota

0

Sestavu dvaadvacátého kola zcela ovládl pětadvacetiletý útočník Vejprnic Filip Loukota. Zvládl duel v Heřmanově Huti na postu záložníka a nakonec se stal i jediným střelcem utkání, když využil centru po rohu. Vy jste ho odměnili sedmapadesáti procenty vašich hlasů. 

 

 

 

 

 

Filipe, jaká byla vaše první reakce, když jste se o vítězství dozvěděl?

Řekl mi to náš trenér a samozřejmě jsem byl moc rád.

 

Jaké byly reakce okolí?

Tým o nominaci věděl, ale ještě jsme se od výhry neviděli, tak jsem zvědavý. Ale hecovali mě již za nominaci, že to i tak budu mít drahé. U nás se totiž zavedly pokuty jen za účast v sestavě kola (úsměv).

 

Sledujete nový portál fotbalunas.cz?

Vím o něm, projíždím ho prakticky od samotného začátku. Je to velmi zajímavý nápad. 

 

Pojďme k vašemu vítězství. To vám vynesla vítězná branka na hříšti Heřmanovy Hutě, jak byste jí popsal?

Kopali jsme za sebou dva rohy. První domácí ihned odvrátili, před druhým jsem řekl spoluhráči, ať mi odtáhne protihráče na přední tyč a já tak prakticky zůstal sám na penaltě, kam také míč přílétl a nebyl větší problém jej poslat do sítě.

 

Jak byste utkání zhodnotil?

Věděli jsme, že se jim aktuálně příliš nedaří a my body potřebujeme. Nám se od zimní přípravy nedaří, i když ta se paradoxně povedla. Jaro se nám ovšem vůbec nepovedlo. Chtěli jsme tam získat ale nějaké body, první poločas jsme byli lepší, mohli jsme i vést. Ke konci zápasu nás zatlačili a mohli vyrovnat, ovšem i my jsme šance na potvrzení vítězství. 

 

Tým nyní sbírá důležité výhry, jaké jsou vlastně cíle na umístění?

My hrajeme na to, abychom byli co nejdříve zachránění, pak se již soustředíme na co možná nejlepší příčku. Střed tabulky je zhruba to, co chceme hrát, ale znáte to, s jídlem roste chuť (úsměv).

 

Pojďme přímo k vám, jak jste si našel k fotbalu cestu?

Hraji prakticky odmalička, když jsme s kamarády si kopali za barákem. Jeden z nich již sem do Vejprnic chodil na tréninky, tak jsme se k němu přidali. 

 

Post jste si držel od začátku stejný?

Začínali jsem jako brankář, teď hraji úplně všude (smích). V B-týmu je to určitě tak, že nastoupím, kde je zrovna potřeba. Poslední zápasy pobývám převážně na záloze nebo útoku. Mně nevadí nic, ale ten předek je lepší, do zadu se mi moc nechce (úsměv).  

 

Věnujete se i jinému sportu?

Závodně ještě florbal, jen tak si rád pinknu tenis, prakticky žádné sporty mi nevadí.  

 

Máte nějaký vzor?

Cristiano Ronaldo. Není to ani tak vzor, kterému bych se chtěl přiblížit (smích), ale líbí se mi jak hraje a podle mě je aktuálně nejlepší.

 

Otázka na závěr, na fotce sedíte na lavičce, to je jistě po zápase, že?

Samozřejmě, já moc nestřídám (smích). Ale vážně, tahle fotka je zrovna po zranění. Mám špatný kotník, ale naštěstí je to vždy jen chvilkové.  

 

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho nejen sportovních úspěchů!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou