Okresní přebor PLZ-JIH: Hráčem 22. kola se stává Jakub Kulík!

0

Z další jedenáctky hráčů jste vybírali v rámci 22. kola toho nejlepšího. Koho jste zvolili tentokrát? Dozvíte se v našem článku!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hráč kola - Jakub Kulík (TJ Sokol Kasejovice)

První místo v naší anketě pro sebe tentokrát urval svým výkonem Jakub Kulík. Mladý hráč Kasejovic, který nastoupil po několika letech do branky a předvedl výborný výkon. Zlikvidoval několik vyložených šancí včetně tří samostatných úniků soupeře. Podržel svůj tým a zachránil několik zaváhání kasejovické obrany, zaslouženě si tak odnáší prvenství a titul "Hráč kola"!

 

Hlasování - 47% hlasů

 

Druhé místo - Petr Kalabza (TJ Slavoj Dvorec)

Zkušený záložník a tak trochu veterán dvoreckého fotbalu, to je Petr Kalabza. V důležitém utkání v Letinech se dokázal střelecky prosadit a ačkoliv je spíše svátečním střelcem, jeho branka byla pro Dvorec nesmírně důležitá. Díky ní si Dvorec zajistil zisk bodu, který může být klíčový v boji o záchranu. 

 

Hlasování - 19% hlasů

 

Třetí místo - Martin Škyrta (TJ Sokol Kasejovice)

Nejlepší střelec naší soutěže Martin Škyrta tentokrát obsadil v hlasování 3. místo. Zasloužil se o něj dvěma vstřelenými brankami do sítě Lužan, které rozhodli o vítězství Kasejovic 3:1.

 

Hlasování - 9% hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou