Nejlepším hráčem 21. kola Okresního přeboru, se stává ...

0

... Radek Schubert ! Radek je první vítěz, který obhajuje své vítězství z minulého kola. Skřivany na hřišti Stěžer vybojovaly cenný bod za remízu 2:2. Radek se na tom podílel hodně výrazně. Podařilo se mu vstřelit dvě branky a právem byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu.

Na prvních třech místech se umístili:
1. Radek Schubert        - Skřivany       - 69% hlasů!
2. Jiří Černý                     - Třebeš B       -   9% hlasů!
3. Jan Havlena               - Mystěves      -   8% hlasů!

 

Jiří Černý, záložník rezervy Třebše, se v tomto kole prosadil dvakrát v utkání s rezervou Kunčic. Třebši se tak podařilo po dlouhé době zvítězit i na hřišti. Třeba to bude znamenat ten správný impulz, po kterém se jim podaří navázat na výkony z podzimní části soutěže.

 

Třetí Jan Havlena, útočník Mystěvese přispěl gólem k remíze jeho celku proti Hlušicím. Jan se v jarní části střelecky prosazuje prakticky v každém zápase a tak jde vidět, že se ve svém povolání rozhodně nemýlil. 

 

Na další rozhovor s Radkem se můžete těšit v průběhu týdne. Jestliže nevyhrál Váš favorit, nic si z toho nedělejte, v příštím kole Váš čeká další hlasování. A třeba konečně vyhraje ten Váš favorit!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou