M. Volf 14.
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky v rozmezí tří minut. Pak už se na rozvlnění sítě čekalo až do penalt


Branky


14. M. Volf - 12. L. Kraják
0

Kraják poslal Převýšov do vedení, ale za Dobrovici bleskurychle vyrovnal střelec Marek Volf. Po penaltách si připsali druhý bod na konto domácí borci a v napěchované tabulce se bude jistě počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání desáté Dobrovice s šestým Převýšovem padly jen dvě branky a obě hned v úvodu. Ve dvanácté minutě se Kraják narážečkou se spoluhráčem dostal před Bartoše a parádním lobem ho překonal. Dobrovice dokázala odpovědět takřka vzápětí. Dvě rychlé přihrávky vedly k přečíslení čtyři na dva, Valentovu střelu sice obránce stihl zblokovat, ale pouze k Volfovi, jehož první pokus ještě brankář Vízek vykryl, na dorážku už ale nedosáhl. Nadále se hrálo více méně vyrovnané utkání, v němž ani jedno mužstvo nemělo mnoho vyložených gólových příležitostí.

 

Ve 20. minutě mohl jedné z nich být blízko Osvald, ale z přímého kopu ze slibné vzdálenosti trefil jenom zeď. Ve 35. minutě prošel zprava centr k Volfovi, jehož pohotovou hlavičku ze tří kroků vytěsnil brankář na roh.

 

 

V 59. minutě byli hosté rádi, že si nevstřelili vlastňák, když po přímém kopu Hurky skončila hlavička jejich obránce na horní síti Vízkovy brány. Chvíli na to se na druhé straně hnal za vysokým balonem osamocený převýšovský útočník, Bartoš ale vyběhl a situaci s trochou štěstí vyřešil. V 73. minutě se po odvráceném rohu snesl do převýšovského vápna další centr a Vajgl měl zajímavou pozici ke střele, obránce se mu ale stihl do rány vložit.

 

Závěr utkání byl snad ještě více než jeho předchozí průběh plný nepřesností. V poslední minutě základní hrací doby mohli hosté vyrovnaný duel strhnout na svou stranu. Míč z přímého kopu od rohového praporku prošel při zemi mezi několika domácími hráči až k nabíhajícímu soupeři, který ale z hranice malého vápna vysoko přestřelil.

 

Zápas dospěl k penaltovému rozstřelu. V něm všichni domácí exekutoři uspěli, druhý hostující pokus se ale nevešel mezi tyče a ten čtvrtý Bartoš zneškodnil. Dobrovice tak bere dva body a potřetí v řadě může slavit výhru. Ve vyrovnaném středu tabulky si o příčku pohoršila, ztrácí ale jen bod na páté místo a čtyři body na druhou příčku. V dalším kole si v sobotu před polednem zahraje na Vyšehradě.

 

ZDROJ: Stanislav Chmela / fkdobrovice.cz



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Skuhravý [-] , P. Lukáš [-] , P. Tvaroha [-] , J. Novák [-] - T. Valenta [-] (78. D. Miškovský [-] ) , T. Osvald [-] , O. Soběslav [-] , S. Munzar [-] (62. M. Vajgl [-] ) , M. Hurka [-] - M. Volf [-]

SK Převýšov
P. Vízek [-] - T. Sedláček [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] , V. Karal [-] , J. Černý [-] - L. Kraják [-] , J. Věchet [-] , T. Labík [-] , K. Krejčík [-] - P. Novák [-] (79. J. Labík [-] )

ŽK: 23. O. Soběslav - 32. P. Veselka , 41. J. Černý , 73. V. Karal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.