1:2p.
(1:0)
49. M. Faust
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V prvním poločase byl lepší Písek, ve druhém Litoměřicko


Branky


0

Po dvou odlišných poločasech hosté vyválčili dva body za lépe zvládnutý penaltový rozstřel, když v normální hrací době skončil zápas 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté však svou pověst v první pětačtyřicetiminutovce příliš nepotvrzovali. Sedmý celek soutěže byl myšlenkami možné ještě v kabině, když jeho branku ohrožovali průnikem Václav Hrachovec či střelami Martin Held s Filipem Řezáčem. Hráči Litoměřicka se osmělili až v 18. minutě, kdy se ze sprintu pokoušel o překonání Jakuba Rondzika v bráně Písku Jakub Šimkovský - ale přestřelil.

Hned z protiútoku bylo rušno znovu na druhé straně, kde souboj s gólmanem Jiřím Měsíčkem vyhrál Filip Řezáč, jenže muže v rukavicích zastoupila vracející se obrana. Po půlhodině hry vyrazil na ojedinělý rychlý výpad hostující Marek Faust - a to dokonce dvakrát, ale větší nebezpečí z toho nebylo.

První půle patřila Písku. Zbylých patnáct minut se hrálo na jednu branku, o jejíž zteč se domácí útok pokoušel s železnou pravidelností. Do šestnáctky Litoměřicka létaly centry jeden za druhým, střelci se činili, brankou však žádný pokus neskončil. Až krátce před poločasovým hvizdem posunul míč Martin Voráček na Filipa Řezáče, který si balón zpracoval a utekl obráncům. Tváří v tvář Jiřímu Měsíčkovi nezaváhal a gólmana Severočechů obstřelil tak šikovně, že míč z jeho kopačky zapadl těsně za zadní tyč - 1:0.

 

V kabině Litoměřicka létaly o přestávce hromy a blesky. Do hry přišli dva noví hráči do pole a změna nastala i na postu brankáře. Hostující bouře byla slyšet až do písecké kabiny. Domácí věděli, co přijde, přesto na startu druhé půle vyrobili chybu, která je stála cenné body. Ve 49. minutě zůstal v šestnáctce z ničeho nic úplně volný Marek Faust, který měl spoustu času zamířit a poslat míč za bezmocného Jakuba Rondzika - 1:1.

Po obdržené brance se domácí snažili rychle zatlačit a strhnout vedení zpět na svou stranu, jenže aktivitu později přebrali Litoměřičtí. Hra se začala kouskovat a k vidění bylo stále více ostřejších zákroků a drobnějších strkanic. Ubylo vyložených šancí, ale ta, kterou měl minutu před koncem pronikající uzdravený písecký útočník František Němec, volala po vítězném gólu. Chybělo však důrazné zakončení. Litoměřicko bylo ve druhé půli aktivnějším celkem, mělo také velmi blizoučko ke skórování, když v 80. minutě, Hanušův přímý kop zastavila tyčka, která i podruhé pomohla soupeři a zabránila míči v cestě do branky po následném rohovém kopu. 

Duel dospěl do penaltového rozuzlení. Rozstřely ale žlutomodrým nesedí, což potvrdili i v sobotu. Už Jesse Edge procedil svůj pokus za Petra Pechatého jen s velkým štěstím, Petra Řeháka s Václavem Milcem náhradník v bráně Severočechů vychytal a Vojtěch Zeman orazítkoval tyč. Hosté byli přesnější a od Otavy si odvezli dva body.

 

ZDROJ: fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu



FK Litoměřicko
web www.fklitomericko.cz/: Do střetnutí s domácím FC Písek jsme nevstoupili zrovna ideálně naladěni, od počátku charakterizovala naši hru řada nepřesností téměř ve všech aspektech. Náš bezkrevný výkon vypadal chvílemi až alibisticky, jako bychom nechtěli soupeři, vyznávajícímu taktéž žlutomodré barvy, ublížit.Naše definitivní probuzení přišlo po přestávce, nejprve trenér Boev sáhl rovnou k trojitému střídání. Pro oživení ofenzivních snah nahradil Tondu Holuba Ondřej Kocourek. Milana Procházku přišel zastoupit David Šraga a dnes nejistého gólmana Jirku Měsíčka prostřídal Petr Pechatý. Obraz hry byl opačný od první půle, jakoby se mužstva domluvila, že ohrožovat se bude především jen branka vzdálenější od Otavy.



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - V. Zeman [-] , F. Řezáč [-] (79. M. Grobár [-] ) , J. Held [-] , M. Held [-] (83. F. Němec [-] ) - P. Řehák [-] , J. Edge [-] - L. Šlehofer [-] (66. O. Sajtl [-] ) , V. Hrachovec [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-]

FK Litoměřicko
J. Měsíček [-] (46. O. Kocourek [-] ) - J. Procházka [-] , J. Šimkovský [-] , F. Suchý [-] - M. Faust [-] (60. V. Kolmistr [-] ) , A. Holub [-] (46. P. Pechatý [-] ) , L. Křeček [-] , M. Procházka [-] (46. D. Šraga [-] ) , M. Hanuš [-] , J. Grunert [-] - J. Kabele [-] -

ŽK: 58. L. Šlehofer , 61. J. Edge , 78. J. Held - 55. J. Grunert , 73. L. Křeček , 85. O. Kocourek .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Petřík Jan - MUSIL Jiří, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.