0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky znovu remizovaly, pokutové kopy zvládlo lépe Hořovicko


Branky


0

Zápas o šest bodů, tak by se dalo hodnotit utkání mezi Benátkami a předposledním Hořovickem. Z tohoto utkání odcházeli spokojenější hostující hráči, kteří v Benátkách ubojovali cennou remízu 0:0 a následně lépe zvládli penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl mnoho zajímavých událostí ani u jedné ze stran. Urodilo se jen několik střel, které ale nebyly příliš nebezpečné. Jako první zakončoval hostující Bežó, leč o pořádný kus mimo domácí branky. Podobně zakončoval také Polanský. Ke slovu se dostali také domácí, ale i Špilár nedonutil soupeřova brankáře Herca zasáhnout. O mnoho nebezpečnější byla Knoblochova střela, která skončila metr nad břevnem. Nejvážnější moment první půle tak přišel ve 32. minutě. Kocourek centroval z pravé strany, hostující obránce Dratva srazil míč, který směřoval k levé tyči, kam se ale vrhl brankář Herco a míč vyrazil. V závěru poločasu ještě hlavičkoval Špilár do Hercovy náruče.

 

Pět minut po zahájení druhé půle si hosté vypracovali zajímavou příležitost. Bežó pláchl po pravé straně, odcentroval do pokutového území, kde ale na míč těsně nedosáhl střídající Rampa. O chvíli později zakončoval na druhé straně Žaloudek a Herco si musel připsat druhý zákrok v tomto zápase. V 65. minutě byli domácí velmi blízko vedoucí brance. Po rohovém kopu střílel Karásek, který ale trefil do hrudi hostujícího hráče stojícího na brankové čáře. I když domácí hráči reklamovali ruku, hlavní rozhodčí byl jiného názoru a pokutový kop neodpískal. Poslední dvacetiminutovka patřila domácímu týmu. Hru rozhýbal novic Mižič a právě on se v 71. minutě dostal do šance, avšak po míči se natahoval marně.

 

Zčistajasna zahřmělo také na druhé straně. Rychlý Polanský oslovil Rampu, který vypustil ze své kopačky tvrdou střelu, jež mířila k pravé tyči, tam se ale natáhl brankář Bojčuk a výborným zákrokem míč vyrazil. Na druhé straně pěkně odcentroval Sudek, Žaloudkova hlavička se ale do branky nevměstnala. Zakončoval také Sedláček, který ale mířil velmi nepřesně. Benátečtí stupňovali svůj tlak. Se svoji individuální akcí ale neuspěl Mižič ani Knobloch, jehož našel znovu Mižič, domácí záložník ale mířil pouze do míst, kde stál brankář Herco. V poslední minutě napřáhl z velké dálky Borovička a také Herco se musel znovu činit. V kratičkém nastavení střílel ještě Ivanov, ten ale mířil kousek nad břevno.

 

O druhém bonusovém bodu tak musely rozhodnout penalty. Jako první si vzal míč hostující Ivo Polanský a poslal ho přesně na opačnou stranu, než kam skákal brankář Bojčuk – 0:1. Úspěšný byl také Jan Knobloch, který se trefil doprostřed branky – 1:1. Nezaváhal ani Jan Bežó, který s jistotou proměnil – 1:2. Radek Žaloudek střílel podobně jako Knobloch a také on slavil úspěch – 2:2. Daniel Hájek nechal vyniknout brankáře Bojčuka a Benátečtí se tak mohli dostat do trháku. Marek Sedláček nezaváhal a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení – 3:2. Luděk Kaufman byl taktéž úspěšný, když se trefil tvrdou střelou k pravé tyči – 3:3.

 

Tradiční exekutor Martin Borovička byl neomylný i nyní, jeho polovysokou střelu neměl Herco nárok zneškodnit – 4:3. Před Tomášem Březinou stál těžký úkol, ten se ho ale zhostil velmi dobře a střelou doprostřed branky pod břevno vykřesal pro Hořovicko naději – 4:4. Rozhodnout mohl Milan Karásek, ten však zaváhal, neboť jeho střelu k levé tyči Herco zneškodnil. Lukáš Dratva se prezentoval přesným pokusem k opačné tyči a vedli pro změnu hosté – 4:5. Domácí kapitán Lukáš Bodeček namířil svůj pokus vysoko do ochranné sítě, což rozhodlo o tom, že dva body poputují na Berounsko.

 

Zdroj: kopanabenatky.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
František Šturma: Ztratili jsme dva body. První poločas nebyl z naší strany vůbec dobrý, doslova jsme ho prohospodařili. S výkonem v první půli jsem hrubě nespokojen, byla to snad nejhorší pětačtyřicetiminutovka, kterou jsme letos odehráli. O přestávce jsme udělali nějaké změny, které hru oživily. Změnili jsme herní styl a až poté jsme hráli to, co jsme chtěli hrát od začátku utkání. Měli jsme velké množství šancí, avšak byli jsme neplodní a neschopní. Takové zápasy ale prostě někdy jsou. Mrzí mě, že jsme tento zápas nedovedli do vítězství. Myslím si, že bychom si ho zasloužili. Hosty také podržel ve čtyřech nebo pěti případech brankář. Penalty už jsou vabank. Jsou určitým rizikem, ale ani s nimi nejsem spokojený. Dva nejzkušenější hráči by měli penaltu zvládnout. Trošku jsem spokojen pouze se hrou ve druhém poločase, kdy jsme hosty do ničeho nepustili. Hořovicko ve druhé půli mělo snad jen jednu střelu. Hraje se však na góly, které my tentokrát nedali.

SK Hořovice
Petr Vrabec: Zápas byl více bojovný než fotbalový. Benátky měly trochu více ze hry. Závěr utkání byl otázkou času, zde dají či nedají branku. Nakonec se jim to nepodařilo a my šťastně vyhráli na penalty.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
D. Bojčuk [-] - R. Žaloudek [-] , L. Bodeček [-] , M. Sedláček [-] , J. Kamlach [-] (77. M. Ivanov [-] ) , J. Sudek [-] , O. Šíma [-] (46. M. Borovička [-] ) , O. Špilár [-] , M. Karásek [-] , J. Knobloch [-] , J. Kocourek [-] (61. J. Mižič [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - T. Březina [-] , I. Zítka [-] , J. Šubert [-] (89. M. Krůta [-] ) , J. Mojdl [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , M. Nademlejnský [-] (76. D. Hájek [-] ) , V. Zítek [-] (46. A. Rampa [-] ) , I. Polanský [-] , L. Dratva [-]

ŽK: 19. J. Knobloch , 56. M. Sedláček , 60. J. Kamlach - 14. L. Kaufman , 39. J. Bežó , 57. A. Rampa .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.