J. Matas 90.
2:1p.
(0:1)
13. L. Batka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěchovice ztratily výhru v Tachově v 90. minutě


Branky


90. J. Matas - 13. L. Batka
0

Nepříznivé počasí v podobě deště vydrželo tachovské hřiště bez větší újmy a zápas se tak odehrál za regulérních podmínek. Štěchovičtí sice vedli, ale v úplném závěru ještě mohli být rádi alespoň za získaný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější nástup sice měl Tachov, když v prvních dvou akcích nepřesně stříleli Hoffman s Vaněčkem. Přesnější zakončení se povedlo až Dvořákovi, který po sklepnutí balonu od Hradeckého mířil těsně vedle tyče. Později pak po centru Vaněčka netrefil bránu Kyndl. Do první vážnější šance jsme se dostali ve 13. minutě, kdy nejprve prověřil Houdka útočník Halbich, poté se balon odrazil se štěstím k Batkovi a pro našeho druhého útočníka už nebylo tolik těžkým úkolem uklidit balon mezi tři tyče. 

 

Ve 20. minutě se dostal do nadějného úniku Halbich, ale zahnal se příliš do úhlu a zakončoval pouze do boční sítě. Ve 22. minutě zachránila Soukupa tyč, která zazvonila po tvrdší ráně soupeře. Po půl hodině hry se v šanci opět vyskytl Halbich, ale stejně jako Verner byl v zakončení nepřesný. Další z větších šancí měl na kopačkách opět Halbich, po přihrávce Batky se ale opět zahnal do úhlu a Houdka neohrozil. Před koncem poločasu se ještě dostal do šance domácí Tachov, podklouznutí Kučery využil Vaněček k nepřesné střele.

 

Druhý poločas odstartoval celkem poklidně a první šance na obou stranách byly k vidění až po deseti minutách, domácí Ruda vyslal pozdrav do rukavic Soukupa a Švejda naopak mířil nepřesně. V 56. minutě jsme měli klíčovou šanci, Halbich výborně vyslal Vernera, a právě druhý jmenovaný nedokázal trefit v ideálním postavení bránu. V 68. minutě jsme pohrdli další gólovkou, Košatův centr zamířil do vápna k Batkovi, který bohužel místo celkem opuštěné brány trefil pouze golmana Houdka.

 

Za, postupně více a více, riskující obranou soupeře se díky šťastnému a přesnému centru Mareše objevil v další šanci Halbich, jehož tečované střela Houdka nevystrašila. Soupeř dokázal odpovědět pouze slabším pokusem Folejtara, ale při této akci Soukup včasně vyboxovoval balon. Trest za všechny nevyužité šanci přišel v 90. minutě, centr z pravé strany doletěl do vápna, kde se po krátkém zmatku prosadil Matas a rozradostnil domácí fanoušky. Mohlo být ještě hůř, v nastaveném čase totiž odmítl Folejtar nepřesnou střelou z voleje čistou výhru Tachova.

 

Následoval penaltový souboj, ve kterém se neprosadili Maršálek se Švejdou a soupeř si tak připsal druhý bod.

 

Autor: Michal Kunc pro fotbalstechovice.cz

Foto: Tomáš Bauer pro fotbalstechovice.cz



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Ruda [-] (75. P. Šácha [-] ) , D. Hradecký [-] (57. P. Vyleta [-] ) , M. Mlynařík [-] , T. Hájovský [-] , M. Kyndl [-] (57. M. Folejtar [-] ) , D. Vaněček [-] (69. I. Butnaru [-] ) , M. Hoffmann [-] (75. O. Stružka [-] ) , M. Knakal [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , M. Verner [-] (71. J. Beneš [-] ) , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] , L. Batka [-] , D. Halbich [-] (86. F. Busta [-] ) , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] , M. Švejda [-]

ŽK: 39. M. Kyndl , 44. J. Matas , 71. P. Vyleta - 30. L. Novák , 82. M. Soukup .
Počet diváků: 288. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.