3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice dvakrát vedla, Zápy dvakrát dotáhly


Branky


31. T. Valenta , 77. M. Volf - 42. P. Pavlík , 81. K. Hejný
0

Do Dobrovice přijely ambiciozní Zápy, které i po odchodu tahouna Kalivody chtějí minimálně obhájit loňskou druhou příčku. Dobrovice s dvěma změnami v základu (Šidlo a Osvald za Hurku a Březinu) si tentokrát nenechala utéci začátek utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních dvaceti minutách se ale ani nic moc zajímavého neudálo. V tropickém horku zaujala snad jen Tvarohova rána ze třiceti metrů, kterou ale hostující gólman Straka bez větších problémů vykryl. 

 

Valentův gól tak přišel jako blesk z nebe bez mráčku. Dobrovický objev podzimu si vzal míč, prokličkoval s ním drze okolo tří protihráčů, zpoza šestnáctky nechytatelně vypálil a vsítil tak svůj šestý gól v šesti utkáních.

 

Hosté se do pořádné šance dostali až pět minut před pauzou. Nejprve po rohu zapomenutý Jíra napálil boční síť a vzápětí se Pavlík trefil z dalšího rohu přímo do Slavíkovy brány! Vyrovnaný stav přesto nemusel vydržet ani do konce poločasu. Volf by ale musel kloudně využít toho, že Valenta ho vyhraným hlavičkovým soubojem vyslal do trháku.

 

Po změně stran se tedy začínalo nanovo a odpovídala tomu i hra - opět se dlouho nic vážného nedělo. Až v 75. minutě vzedmul emoce ostrý faul Pavlíka na Schuberta, který musel se zraněním nohy odstoupit. Spoluhráči ho ale okamžitě pomstili. Dlouhý přímý kop doletěl až do vápna a propadl k Volfovi, který jej špičkou boty ztečoval mimo Strakův dosah!

 

Stejný hráč mohl deset minut před koncem přidat pojistku, podruhé v zápase ale neproměnil sólový únik, ikdyž tentokrát to bylo hlavně vinou výborného Strakova zákroku. Minutu na to už se domácí skutečně potřetí radovali, když nákop střídajícího Hurky zpoza vápna proskákal mezi hráči až do sítě! Jásot ale uťal sudí, který viděl ofsajd Volfa, stínícího prý Strakovi ve výhledu. Domácí příznivci ještě stále hlasitě nesouhlasili, když na druhé stranê padl vyrovnávací gól! Slavík nedosáhl na Hejného střelu k tyči.

 

Dobrovičtí si letos poprvé vyzkoušeli penaltový rozstřel. Souboj Slavíka a Straky rozsoudila až pátá série. Bernát proměnil a hostující Pavlík přestřelil. Dva body tak zůstaly v Dobrovici. Reprezentanty města cukru teď čeká v sobotu dopoledne utkání ve vzdálených Domažlicích.

 

Zdroj: http://www.fkdobrovice.cz/



Sestavy


FK Dobrovice
M. Slavík [-] - P. Lukáš [-] , O. Soběslav [-] , J. Šídlo [-] , J. Novák [-] - M. Vajgl [-] (74. P. Bernát [-] ) , T. Osvald [-] (62. M. Hurka [-] ) , P. Tvaroha [-] , T. Valenta [-] - J. Schubert [-] (77. J. Boček [-] ) , M. Volf [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (66. K. Hejný [-] ) , P. Putz [-] (38. R. Jíra [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Pávek [-] , M. Jelínek [-] (79. J. Kalaš [-] ) , V. Hron [-] , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , P. Pavlík [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 55. J. Schubert , 83. T. Valenta .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Rais Ondřej - KRUPA Jan, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.