Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia může litovat - po půli měla dvoubrankový náskok


Branky


0

Utkání mělo hodně zajímavý vývoj...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o dvě branky

Utkání začalo pro Olympii podle představ a už po sedmi minutách hry šla do vedení. Michal Demeter si vyskočil na balón po rohovém kopu a prudce rozvlnil domácí síť. Dlouhé minuty se poté nic výrazného nedělo, oba týmy to sice směrem dopředu zkoušeli, ani jeden z brankářů ale nemusel vytasit nějaký z těžších zákroků. A tak si Hradečtí vybojovali jeden z dalších rohů, po kterém přišla i další branka. Tentokrát však skóroval Jiří Duben a Šavle šly do dvoubrankového vedení.

Karásek zařídil vyrovnání

Do druhého poločasu šáhl trenér Miloš Sazima k dvojímu střídání, ovšem byli to domácí, kteří byli po přestávce velice oživeni. A po pár minutách hry také přišla snižovací branka. A jako by to Benátky okoukaly od hostů, po centru z pravého křídla se totiž ke gólové hlavičce dostal Oliver Špilár, což tak v této chvíli byla třetí branka v zápase zaznamenaná hlavou. Pro Olympii však bylo ještě hůře o chvíli později. Po dobré souhře domácích totiž vyrovnal na 2:2 Milan Karásek.

Východočeši to ale nevzdali a následující minuty začaly patřit jim. O necelých deset minut později už Olympia znovu vedla. Po centru Krajáka si počkal ve vápně na balón Richard Jukl a poté bezpečně zakončil. O chvíli později mohl Hradec vést zpět o dvě branky, Očovan ale označkoval jen břevno brány Benátek. A tak to byli domácí, kteří se poté ještě nastartovali k další brankové akci. Střelu z prostoru před šestnáctkou vyslal Milan Karásek a jeho druhá branka v zápase znovu vyrovnala, tentokrát na 3:3.

V posledních minutách zápasu ještě zvonila branková konstrukce na obou stranách, když ale nepadl gól ze hry, musely rozhodnout pokutové kopy, po kterých byli šťastnější domácí, jenž tak získali bonusový bod.

 

ZDROJ: www.fcolympia.cz, kde naleznete I další informace z hradeckého klubu



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
D. Bojčuk [-] - R. Žaloudek [-] , M. Ivanov [-] (14. J. Kamlach [-] ) , M. Sedláček [-] , L. Bodeček [-] (77. M. Borovička [-] ) , J. Sudek [-] , O. Šíma [-] (61. A. Lacek [-] ) , O. Špilár [-] , M. Karásek [-] , J. Knobloch [-] , J. Kocourek [-] (78. B. Frimpong [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - M. Strasser [-] (46. M. Kouřil [-] ) , J. Novotný [-] , J. Duben [-] - M. Demeter [-] , J. Poděbradský [-] , M. Ptáček [-] (46. R. Korba [-] ) , V. Prošek [-] - O. Kraják [-] , P. Očovan [-] (86. D. Ličman [-] ) , R. Jukl [-] (84. M. Kosař [-] )

Počet diváků: 220. Rozhodčí: Kalenda Jan - TRSKA Adam, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.