Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

8.0

Slavoj doma potvrdil body z Roudného, ale snadné to vůbec nebylo


Branky


0

Zápas dvou posledních celků tabulky potvrdil očekávání před podobnými duely. Žádný velký fotbal se nehrál, na překážku byla spousta chyb na obou stranách. Ovšem Slavojáci dokázali vstřelit dvě branky - jednu hezčí než druhou. Potvrdili tak týden starý bodový přísun z derby v Roudném.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kabele na konci povedené akce

Slavoj nastoupil již bez předem avizovaného Wagnera, jenž se přidal ke Kroupovi a rovněž přerušil aktivní činnost před pobytem v cizině. Z rekonvalescentů se alespoň na hodinu zapojil Persán, zatímco opory Beránek, Dudák a Klivanda stále kvůli zranění absentují.

 

Krátce po úvodním hvizdu domácí předvedli první velmi pohlednou akci korunovanou gólem. Kombinace po ose Kabele, Peťule, Jakub Kabele právem sklidila ovace diváků! Potěšil je o pár minut později také Persán smělým průnikem po levém křídle a navedením míče do vápna. Třešničku v podobě gólu však střelou jen těsně nad břevno nepřidal.

 

Domácí čisté konto Trnka udržel i po třiceti minutách hry, když výtečně napravil nezodpovědné zaváhání svého obránce. Na druhé straně hřiště vypálil Tůma po výborné příhrávce za beky jen do tyče a ukázková technická vyspělost Nováka korunovaná přesnou ránou nechala vyniknout brankáře Gilla. Sušičtí z protiútoku odmítli vyrovnávací branku do šatny, když brejk dva na jednoho zazdil Vichr neadresnou přihrávkou Vrhelovi. 

Odmítnutí hattricku

Po obrátce hosté cítili šanci na své vůbec první body. Za snahu by si je opticky v této části hry možná i zasloužili. Vůbec celý zápas se snažili o aktivitu a nebednili. Protože českokrumlovskému dnes až příliš profesorsky chladnému týmu se nedařily přihrávky a hráči se nedostávali k odraženým míčům, dost si koledovali o potrestání. Navíc v 53. minutě Mravec, jenž si našel ve vápně optimální prostor pro hlavičku, mířil těsně vedle pravé tyče. Hosté pak v 67. minutě pouze napálili břevno.

 

Potlesk na otevřené scéně si vysloužil kapitán Slavoje Novák. Projevil smysl pro fair play a v hektických momentech zápasu zakopl za koncovou čáru trestný kop z nebezpečné vzdálenosti nařízený omylem rozhodčího. A protože spravedlnost existuje, po chvíli stanovil definitivu výsledku opět Jakub Kabele a opět ukázkově. Odražený míč po rohu Nováka jeho nekompromisní pravačka uklidila zpoza vápna do sítě.

 

Hattrick, který by si za svůj dnešní výkon zasloužil, si následně nepřipsal, poněvadž penaltu nařízenou za sražení Peťuleho na hranici vápna napálil do těla padajícího Gilla. Zahanbit se v závěru nenechal ani domácí strážce branky, když pádem pod nohy ukradl míč samostatně pronikajícímu Vrhelovi.

 

Autor: František Lippl



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: "Zraněného Ondru Skrbka nahradil v sestavě Pavel Hrubec, který s ostatními nastoupil k zápasu dvou posledních týmů s touhou vymazat v kolonce bodů nulu. Český Krumlov se dostal do vedení po velké hrubce našeho týmu. Do dvou brankového vedení poslala Krumlov krásná střela domácího hráče. Je nutné poznamenat, že Karel Gill ještě zlikvidoval pokutový kop."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] (88. L. Hofmann [-] ) , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Carda [-] , J. Peťule [-] (82. R. Šimášek [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , D. Peroutka [-] , M. Svoboda [-] , F. Persán [-] (68. J. Sekyra [-] )

TJ Sušice
K. Gill [-] - P. Hrubec [-] , J. Čanecký [-] , I. Varga [-] (65. J. Skuhra [-] ) , J. Králík [-] , M. Vrhel [-] , T. Klíma [-] (82. M. Bachroň [-] ) , J. Kysilka [-] , T. Fuchs [-] , J. Brabec [-] (57. J. Skála [-] ) , T. Vichr [-]

ŽK: 58. J. Kabele , 90. D. Peroutka - 44. M. Vrhel , 71. P. Hrubec . ČK: 84. P. Hrubec .
Hráči zápasu: J. Kabele .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - DOBRÝ Jan, PETŘÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.