Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Depos rozdrtil Petřvald


Branky


0

Ve druhém venkovním mistrovském utkání v nové sezóně naši hráči TJ Depos Horní Suchá vyhráli v 5. kole 1. B třídy skupiny C na hřišti nováčka TJ Petřvald u Karviné vysokým výsledkem 1:6, když poločasový stav byl již 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení v utkání se ale dostali domácí, když se prosadil ve 13. minutě Ondřej Kostka. Naši hráči však dokázali hned za minutu vyrovnat, když se prosadil Daniel Juranek. Poté v utkání padaly góly jen do domácí branky. Ve 29. minutě se prosadil svým druhým gólem v utkání Daniel Juranek a bylo to 1:2. Třetí gól našeho týmů přidal ve 35. minutě Martin Mikulec. Ve 40. minutě to již bylo 1:4, kdy se prosadil Daniel Juranek a završil tak ještě v prvním poločase hattrick v utkání. Minutu před poločasem přidal již pátý gól našeho týmů opět Daniel Juranek a výsledek pro domácí vypadal hodně hrozivě 1:5. A to nebylo v prvním poločase vše. V nastaveném čase se prosadil za náš tým Lukáš Pócoš a završil tak poločas z říše snů na 1:6 ve prospěch našeho mužstva. 

 

Ve druhém poločase se utkání jen dohrávalo a ani jeden z týmů se nedokázal prosadit a náš tým si tak domů odvezl zasloužené tři body za vysoké vítězství 1:6. Takže naši hráči si připsali další tři body a s celkovým počtem dvanácti bodů ze čtyř utkání jsou stálé na prvním místě v tabulce s náskokem pěti bodů. O další tři body se můžou postarat naši hráči v dalším domácím mistrovském utkání v sobotu 10. září proti dalšímu nováčkovi v soutěži, a to proti týmů TJ Sokol Věřňovice.

Více zde: http://www.tjdeposhornisucha.cz/news/ctvrta-vyhra-v-rade-tj-petrvald-horni-sucha-1-6/



Sestavy


TJ Petřvald
P. Jonšta [-] - L. Budina [-] (46. K. Biela [-] ) , I. Orlický [-] , G. Laurenčík [-] (46. J. Kolek [-] ) , D. Knor [-] , T. Budina [-] (46. J. Dittrich [-] ) , T. Sobek [-] (84. F. Marek [-] ) , O. Kostka [-] (66. J. Karkoška [-] ) , T. Volný [-] , M. Slíva [-] , D. Förster [-]

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - M. Mikulec [-] (70. T. Zima [-] ) , D. Juránek [-] , P. Pavlík [-] (63. D. Szotkowski [-] ) , R. Čopák [-] , L. Pócoš [-] (60. D. Jeziorsky [-] ) , P. Příborský [-] , P. Hradil [-] , M. Baránek [-] , R. Kubját [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 60. P. Hradil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TVARDEK Erik - POLEDNÍK Radek, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.