0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopřivnice doma padla


Branky


0

V sobotu jsme odehráli poslední zápas na domácím hřišti v této sezóně a bohužel to nebyl vůbec dobrý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
Miroslav Káňa (trenér): V sobotu jsme odehráli poslední zápas na domácím hřišti v této sezóně a bohužel to nebyl vůbec dobrý výkon. Do 20.minuty jsme se snažili kombinovat a držet míč pod kontrolou ale bohužel v útoku jsme byli málo aktivní. Hodně chyběl P.Střelec (bolavá záda) a bohužel i P.Okřesík,který dokáže míč podržet a vymyslet přihrávku (zbytečná ČK ve St.Jičíně). Ve 25.minutě jsme nechali ve vlastním pokutovém území volného hráče a bohužel jsme tuto situaci řešili faulem. Pokutový kop naštěstí soupeř neproměnil. Ve 31.minutě jsme ale již inkasovali hloupý gól.který jde určitě na vrub našeho brankáře. Laciný gól v naší síti kluky vyhecoval,snažil jsme se vyrovnat ale hráli jsme před pokutovým územím hodně složitě. Místo pohybu bez míče a jednoduché kombinaci, jsme se snažili přejít indiviuálně a tohle nemělo šanci na úspěch. Do druhého poločasu jsem hráčům vysvětlil, že je třeba zjednodušit hru, hrát po stranách ne středem a hlavně je důležitý pohyb bez míče. Bohužel na začátku druhého poločasu jsme udělali chybu v rozehrávce na polovině hřiště a velice šikovný útočník hostú zvýšil na 2.0......Tento gól nás zlomil, začali jsme se snažit prosadit individuálně což byl mlýn na soupeřovu hru. Dostal se do několika brejků,které naštěstí neproměnili, také díky zákrokům našeho brankáře,který částečně napravil své zaváhání z 1.poločasu. V 60.minutě šel zkusit pomoci i nedoléčený P.Střelec ale bohužel mu nikdo nedokázal pomoci s výsleddkem něco udělat. Nemáme v mužstvu hráče,který by dokázal mužstvo vyhecovat nebo proměnit slibnou standartní siruaci. Místo jednoduché kombinace,začneme vše řešit individuálně, a tohle není naše silná zbraň. Pokud dokážeme plnit věci,které si řekneme a hrajeme jako tým, jsme schopni konkurovat všem soupeřům....bohužel to je ale jen v hlavách hráčů..... Nemůžu chlapcům odepřít bojovnost ale naopak, pokud nebudou dodržovat pokyny,které si řekneme před utkáním,tak nemáme šanci na úspěch. Bohužel se opakuje situace z minulé podzimní sezóny a místo toho aby jsme okupovali tabulku okolo 4.místa se krčíme v druhé polovině tabulky.




Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - R. Petráš [-] , P. Kramoliš [-] , M. Makový [-] (46. J. Okřesík [-] ) - M. Mička [-] , D. Hruška [-] , T. Fendrich [-] , V. Pala [-] , J. Ollender [-] - M. Košárek [-] (77. T. Nenutil [-] ) , R. Hanzelka [-] (60. P. Střelec [-] )

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - M. Goláň [-] (86. M. Bajer [-] ) , P. David [-] , D. Novotný [-] , P. Meihack [-] , P. Horák [-] , J. Goláň [-] , L. Burget [-] , M. Černoch [-] (62. T. Rovenský [-] ) , L. Polónyi [-] , D. Shaparenko [-]

ŽK: 35. M. Makový , 52. T. Fendrich - 65. L. Burget .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TROJAN Roman - PAVLÁSEK Martin, TOBOLA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.