3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky nadále tápou


Branky


0

Štěpánkovice si doma poradily s trápícími se Darkovičkami, když rozhodující náskok získaly už v prvním dějství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V předešlých sezonách patřily Darkovičky k dravým štikám soutěže, jenže letos se nečekaně krčí ve spodních patrech tabulky. Na horké půdě Štěpánkovic litovaly hlavně úvodních minut, protože zazdily dvě slibné šance. Nejprve zahodil sólo Felgenträger a poté se neprosadil ani Strachota. Domácí naopak pálili ostrými náboji. V 19. minutě se po rohu Nováka vyšrouboval do vzduchu David Benek, zatřásl břevnem a odražený míč doručil do sítě Heider – 1:0. Na opačné straně se snažil odpovědět Turanský, ale po časovaném pasu Felgenträgera rozezvonil pouze horní tyčku. Znovu tedy udeřily Štěpánkovice. Běžela 27. minuta, když se šikovně uvolnil Dušan Harazim a Schwalbe nadvakrát propasíroval balon přes gólmana Vargu – 2:0. Deset minut před přestávkou se ještě domácí zlobili na sudího Višňovského, protože přehlédl penaltový zákrok na Dušana Harazima. 

 

Začátek druhé půle však Štěpánkovicím poněkud zhořkl. Hned ve 48. minutě si Lomozník naskočil na roh Kremzera a korigoval na 2:1. Poté ale hostující Turanský hloupě fauloval Dušana Harazima a vyfasoval červenou kartu. Domácí se hnali do útoku, jenže Liška zahodil samostatný nájezd a Schwalbe zblízka málem zbořil břevno. Darkovičky okamžitě podnikly rychlý brejk, kdy Felgenträger po kolmici Lomozníka zavraždil další stoprocentní šanci. O výhře Štěpánkovic definitivně rozhodla 76. minuta, protože se Dušan Harazim krásně pověsil do nadýchaného centru Smažíka – 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: Podle mého názoru jsme byli jednoznačně lepším mužstvem, když jsme si vytvořili mnohem více šancí než Darkovičky. Vyhráli jsme tedy zaslouženě. Hosté sice začali aktivně, ale po prvním vstřeleném gólu jsme převzali otěže utkání. O přestávce jsme vedli dvougólovým rozdílem a ještě jsme měli kopat penaltu. Vstup do druhé půle jsme sice nezvládli, ale pak se soupeř nechal hloupě vyloučit, a to byla voda na náš mlýn.

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Říkal jsem si, že bychom právě ve Štěpánkovic mohli zlomit nepříznivou výsledkovou sérii, ale bohužel se to nepotvrdilo. Chleba se lámal hned na začátku utkání, kdy jsme zahodili tři tutovky. Místo toto, abychom se uklidnili, tak na nás spadla psychická deka. Paradoxně jsme byli nebezpeční i po zbytečném vyloučení Turanského, jenže Felgenträgerovi to tam letos nepadá.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - D. Novák [-] , J. Smažík [-] , L. Kufka [-] , R. Heider [-] , J. Dluhoš [-] (90. J. Kolečkář [-] ) , D. Harazim [-] (84. D. Tomíček [-] ) , A. Schwalbe [-] (76. V. Harazim [-] ) , D. Benek [-] , J. Machala [-] , M. Liška [-] (90. M. Tomíček [-] )

FK Darkovičky
P. Varga [-] - T. Kabich [-] (77. M. Duda [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Kremzer [-] , P. Buchvaldek [-] , P. Turanský [-] , R. Wicker [-] (71. M. Gai [-] ) , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] (40. K. Lomozník [-] ) , L. Lindovský [-]

ŽK: 60. D. Novák , 66. M. Liška , 73. J. Machala - 41. P. Kremzer , 51. P. Turanský . ČK: 59. P. Turanský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VIŠŇOVSKÝ Zdeněk - CHLEBOVSKÝ Bohumír, MUROŇ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.