0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fanoušci se gólů nedočkaly


Branky


0

Zápas mezi Štítinou a Jakubčovicemi koření fotbalu nepřinesl, a proto si oba soupeři body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase mezi Jakubčovicemi a Štítinou góly nepadaly. Domácí sice měli místy až drtivou územní převahu, jenže hosté vystavěli před svou šestnáctku neprostupný defenzivní val, takže si tým z Oder nevypracoval ani jednu stoprocentní šanci. V prvním poločase Jakubčovice zahrozily jen jedovatou střelou ze dvaceti metrů, když se balon otřel o Havelku, letěl přesně do protipohybu brankáře Ujfalušiho, ale naštěstí zacinkal pouze o boční tyčku. Štítina reagovala rychlým kontrem Tkadlečka, gólman Buček si však připsal nesmírně důležitý zákrok.

 

Druhá půle probíhala ve stejném duchu. Domácí sice permanentně tlačili, jenže nebezpečněji vypadaly akce hostů. Nejprve zakroutil Režnar svůj trestňák šikovně přes zeď, ale Buček opět exceloval. O chvíli později pálil Tkadleček a k úspěšné dorážce se protlačil Maloch, trefa Štítiny ovšem neplatila kvůli ofsajdu. Minutu před závěrečným hvizdem mohl rozhodnout střídající Škroch, jenže jeho lob směřoval dva metry vedle tyče. V nastaveném čase si hosté naopak zhluboka oddechli. Po rohovém kopu totiž borci z Jakubčovic o pár čísel minuli štítinskou klec. Body se tedy v sobotním odpoledni dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnar, asistent trenéra: Utkání bylo nevýrazné a průměrné. Hosté bránily výsledek a snažili se nedostat branku a my jsme nebyli schopni naopak branku střelit. Soupeř nevystřelil na bránu v prvním poločase. My jsme naopak měli dvě šance. Ve druhém poločase soupeř už jen zdržoval a snažil se to dohrát bez obdržené branky.

TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: : Jakubčovice měly po celý zápas tlak. Výborně kombinovaly, ale my jsme skvěle pracovali směrem dozadu, takže jsme soupeře nepustili ani do jedné stoprocentní šance. Hlavně v závěru nás domácí přišpendlili k vápnu, ale z několika centrů a závarů nic nevytěžili. My jsme se dostali k několika nebezpečným brejkům, z nichž jsme mohli rozhodnout. Nebuďme ale chamtiví, bod je pro nás super.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - K. Molnár [-] , J. Schreier [-] , A. Pavelka [-] (54. D. Molnár [-] ) , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-] , T. Murin [-] (69. J. Petr [-] ) , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , M. Zagol [-] , Z. Sommer [-]

TJ Tatran Štítina
R. Ujfaluši [-] - M. Řeháček [-] (77. P. Škroch [-] ) , J. Tkadleček [-] , J. Heger [-] (88. T. Halška [-] ) , J. Černý [-] (60. D. Kapinos [-] ) , M. Režnar [-] , R. Maloch [-] , D. Kuděla [-] , O. Prokša [-] , J. Havelka [-] , D. Švacha [-]

ŽK: 35. K. Molnár , 49. T. Murin , 70. P. Šťastný , 89. J. Petr - 63. R. Ujfaluši , 81. J. Heger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAM Tomáš - KUBÁČEK Vojtěch, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.