Fojtík se Zoubkem režírovali výhru Ludgeřovic


Branky


74. J. Havelka (p.) , 79. D. Nardelli - 55. L. Fojtík , 61. L. Fojtík , 71. P. Zoubek , 81. K. Klos
0

Všechny branky padly až po přestávce. Ludgěřovice nejdříve utekly domácím o tři branky. Štítina dokázala snížit na rozdíl jediné. Hosté však hned vzápětí svou výhru pojistili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Štítině se strhla o víkendu pořádná přestřelka, přičemž všechny góly padly až po přestávce. Domácí před utkáním těžce lepili obranu, což se na defenzivní činnosti mužstva jasně projevilo. V první půli však bylo šancí jako šafránu. Největší příležitost si vypracoval ludgeřovický bomber Pěntka, ale vylámal si zuby na pozorném gólmanovi Hlaváčkovi. 

 

Druhé dějství už nabídlo mnohem útočnější podívanou, ve které kombinačně kralovali hosté. Nejprve si Fojtík opakovaně narazil balon se Zoubkem a poté vměstnal míč nechytatelně k tyči – 0:1. Stejný plejer úřadoval i v 61. minutě, když dostal na hranici šestnáctky trestuhodně moc prostoru a prezentoval se ukázkovým technickým pokusem – 0:2. O deset minut později už by na Štítinu nikdo nevsadil ani zlámanou grešli. Zoubek si totiž naběhl na centr Klose a domácí opět zpytovali svědomí – 0:3. Papírového favorita vrátila do zápasu přísná penalta, kterou si Tkadleček vykoledoval na Balgarovi a Havelka z pokutového kopu nezaváhal – 1:3. Ludgeřovice znervózněly a Nardelli dokonce v 79. minutě snížil na 2:3. Výsledková otočka se ovšem nekonala. Do otevřené obrany Štítiny vnikl Klos a při sólovém nájezdu zachoval ledový klid – 2:4. Nováček soutěže zvítězil naprosto zaslouženě.  



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
kapitán Petr Hlaváček: „Předně musím říct, že nám chyběla půlka základní sestavy, když třeba z obrany nastoupil pouze Havelka. První poločas se obešel bez větších šancí a byl docela vyrovnaný. Po přestávce nás Ludgeřovice kombinačně přehrály, takže zvítězily zaslouženě.“

TJ Ludgeřovice
útočník Michal Pěntka: „Moc jsme nevěděli, co máme od soupeře očekávat, takže první půle byla spíše opatrná. Ve druhém poločase nám spadlo do branky vlastně všechno, do čeho jsme kopli. Za tři body jsme strašně rádi.“



Počet diváků: 50. Rozhodčí: BYRTUS Ladislav - ŠPIČÁK Zbyněk, ZELNÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.