1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky těsně porazily Kravaře


Branky


0

Kravaře nepotvrdily roli favorita a z Krásných Louček odjíždějí bez jediného bodu, když se o výhru domácích zasloužil jedinou brankou Chlopčík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisty Kravař mnozí považovali za favorita letošního ročníku I. A třídy, jenže svěřenci trenéra Štěpána zkolabovali hned v úvodním mistrovském utkání. Hosté měli velké problémy s úzkým hřištěm a hrbolatým terénem. O osudu sobotního duelu rozhodla již 21. minuta. Stoper Kučerák se pustil do riskantní kličky, balon mu samozřejmě vypíchal Chlopčík a sólový nájezd přetavil v gólovou tečku – 1:0. Kravaře se samozřejmě nevzdávaly, ale působily poměrně bezzubým dojmem. Přesto se dalo najít několik výjimek. Za zmínku rozhodně stála česká ulička Hanuse na Seiberta, který však netrefil cílené zařízení. Vzápětí prodlužoval Seibert míč na Koneczného, jenže ani z tohoto mráčku nezapršelo. Krásné Loučky se o střelbu pokoušely mnohem častěji, když brankáře Šupolu dokonce dvakrát zachránila tyčka po střelách Cudráka.

 

Ve druhém dějství se už domácí soustředili hlavně na zabezpečenou defenzivu, přes kterou neproklouzla téměř žádná myška. Kravaře zaujaly pouze šikovnou narážečkou Seiberta s Hanusem, ale vyhlášený kanonýr tentokrát neměl svůj den. V závěru na sebe hosté upozornili jen v negativním slova smyslu, protože Vitásek vyfasoval červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
trenér Karel Štěpán: „Bohužel jsme se nedokázali vypořádat se špatným terénem a malým hřištěm. Byli jsme zbytečně nervózní, takže jsme si nevytvořili pořádnou šanci. O remízu nás pak připravila hloupá chyba stopera. Body jsme si ale nezasloužili.“

Městský FK Kravaře
Miroslav Pella (Vedoucí týmu): Zápas to byl rozpačitý, protože se nám v přípravě zranili čtyři hráči a my do zápasu nastoupili s jedenácti hráči a dvěma náhradníky.Zranil se nám hlavně útočník Jaroslav Fiurášek, který se nám osvědčil v letní přestávce. Věděli jsme, že Kravaře jsou posíleny o několik hráčů z vyšších soutěží, zejména z třetiligového Hlučína. Prvních patnáct minut bylo v rychlém tempu bez šancí na obou stranách.Poté napálil z přímého kopu Marcel Cudrák levou tyč hostující branky. Poté pokračovaly šance na obou stranách, což vyvrcholilo brankou po spolupráci krajního záložníka Šmída a útočníka Cudráka, trefoval umístěnou střelou míč do brány Lukáš Chlopčík.Zbytek poločasu už byl bez vyložené šance. Ve druhém dějství hosté prostřídali a jejich aktivita byla vyšší než aktivita našeho mužstva a z toho vyplynuly dvě větší šance soupeře, které zlikvidoval brankář Malinovský. Poté měl dvě šance náš Cudrák. V jedné z nich trefil tyč, a druhou vychytal hostující brankář. Hlavně díky Obraně ve složení Pella, Chudický, Dvořák a Choma se dokázalo zvítězit v prvním domácím utkání.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
P. Malinovský [-] - S. Chudický [-] , L. Dvořák [-] , M. Cudrák [-] , J. Lalák [-] , L. Pella [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , O. Ručka [-] , J. Dankovič [-] , O. Šmíd [-]

Městský FK Kravaře
R. Šupola [-] - V. Trušina [-] (46. D. Vitásek [-] ) , V. Klösel [-] , D. Peterek [-] - V. Koneczný [-] , M. Žídek [-] , M. Czerný [-] (69. J. Jaroš [-] ) , S. Lavrovič [-] - M. Hanus [-] , T. Seibert [-] (69. M. Pavelek [-] ) - J. Kučerák [-]

ŽK: 26. L. Dvořák , 40. O. Ručka - 51. D. Vitásek . ČK: 89. D. Vitásek .
Hráči zápasu: L. Pella .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TILKERIDIS Nikolas - CHLEBOVSKÝ Bohumír, KUBÍN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.