2:2
(1:1)
9. L. Gabaj
59. L. Černín (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízu zajistl Strýček


Branky


28. J. Vitásek , 82. M. Strýček - 9. L. Gabaj , 59. L. Černín (p.)
0

Bohuslavice se loučily před vlastními diváky remízou, když vyrovnávací branku vsítily osm minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Chlebičova se na sebe během nedělního odpoledne hodně hněvali, protože si nechali protéct mezi prsty dva body. Hosté vtrhli na trávník jako uragán. Hned ve 4. minutě se probil do tutovky Elek, ale gólman Gross si připsal první ze svých výborných zákroků. O chvíli později zazmatkoval domácí Cigán, Dzierža centroval do šestnáctky a důrazný Gabaj dopravil míč ve skluzu do sítě – 0:1. Bohuslavice střelecky mlčely až do 28. minuty. Dušan Štefek sklepl balon Strýčkovi, který nezištně uvolnil Vitáska a domácí mladíček si počínal velice mazácky – 1:1.

 

Chlebičov se však nenechal vykolejit, když nadále tvrdil muziku. Dělovku Lumíra Sedláčka ale zpacifikoval Gross a ukazatelem skóre nezacloumal ani sólový nájezd Otlíka. V 59. minutě už svěřenci trenéra Axmanna slavili. Horsinka sejmul uvnitř šestnáctky Dzieržu a Černín proměnil penaltu – 1:2. Potřebnou pojistku potom nepřidali hostující Gabaj s Levákem, takže Bohuslavice vycítily šanci. Osm minut před finálním hvizdem napřáhl Strýček a brankář Sýkora nezareagoval – 2:2. Výsledkový obrat měl na noze Heiduk, který po rohu Tomáše Štefka rozkymácel břevno. Vzápětí se domácí dožadovali pokutového kopu, ale sudí Jahoda zákrok na Vitáska posoudil jako dovolený. Chlebičov mohl rozhodnout v 89. minutě, jenže Gabaj po pasu Lumíra Sedláčka totálně selhal.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Daniel Buhla, trenér Bohuslavic: : Na těžkém terénu sice rozhodčí dost pouštěl hru, přesto jsme podle mého názoru měli kopat v 87. minutě penaltu. Vyhrát jsme si však nezasloužili, protože Chlebičov byl silnější na míči a mnohem lépe kombinoval. Hodně nás podržel gólman Gross, zatímco my jsme vstřelili dvě branky, i když jsme si vlastně nevypracovali stoprocentní šanci. Hráli jsme bez zraněného Radima Kociána a ještě se nám brzy zranil Sebrala, takže jsme museli dost omladit sestavu.

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Na začátku zápasu jsme byli hodně aktivní. Vytvořili jsme si dost šancí, jenže vychytal nás jejich brankář, který byl nejlepším mužem na hřišti. Ve druhém poločase jsme ovšem nepochopitelně vypadli z tempa, když jsme strašně kazili. Jsem zklamaný, protože jsme nepodali optimální výkon. Přesto se domnívám, že jsme naprosto zbytečně ztratili dva body. Chyběla nám větší kvalita v útočné fázi.



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Gross [-] - M. Sebrala [-] (17. J. Vitásek [-] ) , J. Kocián [-] (75. V. Mička [-] ) , P. Kocián [-] , T. Štefek [-] , R. Heiduk [-] , D. Štefek [-] (84. D. Kotzur [-] ) , M. Strýček [-] , R. Dihel [-] , P. Cigán [-] , T. Horsinka [-]

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - L. Černín [-] , F. Linda [-] , J. Majewski [-] - O. Haas [-] - L. Sedláček [-] , M. Elek [-] (81. T. Otýpka [-] ) , J. Otlík [-] (59. T. Levák [-] ) , M. Dzierža [-] , L. Gabaj [-] , L. Villaschek [-]

ŽK: 70. P. Kocián - 87. T. Otýpka .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: JAHODA Kamil - BYRTUS Ladislav, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.