1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov obral Heřmanice o dva body


Branky


0

Krnov šel záhy do vedení. To domácí zlikvidovali po hodině hry. Navíc se ale už Heřmanice nezmohly,a Krnov si tak odváží překvapivý bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov hrál od začátku velmi dobře a soupeře přehrával ve středu hřiště. Už v 8. minutě šel Krnov do vedení, když střelu Havlíčka tečoval domácí obránce a míč zapadl za domácího brankáře - 0:1 Krnov si vytvořil převahu a tlačil se i do dalších šancí, které ale neproměnil. Krnov pak mohl své vedení po přestávce potvrdit, když Havlíček s Houdkem šli sami na jednoho domácího zadáka, ale Havlíček místo přihrávky volil kličku a bek mu jeho umysl vystihl. O chvíli později minula střela Hrubého jen o centimetry tyč heřmanické svatyně. V 61. minutě přišel pro Krnov trest, když hosté nepokryli Manteye a ten hlavičkou pokořil Jašku - 1:1. Heřmanice si pak vytvořily mírnou převahu, kopali několik standardek, a Jaška musel předvádět výbroné zákroky. Krnov se snažil hrozit z rychlých brejků, ale žádný se brankově neujal, a zápas tak skončil dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu


FC Heřmanice Slezská
Tomáš Kočvara (trenér, pro moravskoslezsky.denik.cz): Co k tomu říct? Nedařilo se. Bohužel jsme inkasovali nešťastný gól, který nás určitě ovlivnil.

FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér): Musím tým pochválit. Všichni podali velice dobrý výkon a bod z Heřmanic bereme. Po výbuchu doma jsme se oklepali a ukázali, že umíme zabojovat. Teď bude třeba doma porazit Polanku a pak uspět v Kobeřicích..



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] , D. Fojtík [-] , O. Strojek [-] (77. D. Fedák [-] ) , K. Půda [-] (90. A. Effa [-] ) , E. Opata [-] , V. Potůček [-] (60. J. Strakoš [-] ) , P. Schwarz [-] , S. Mantey [-] , M. Šimáček [-]

FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - J. Houdek [-] , J. Hrubý [-] (90. M. Hradil [-] ) , M. Havlíček [-] (65. D. Mrukvia [-] ) , L. Pella [-] , L. Mitura [-] , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-]

ŽK: 32. M. Šimáček , 58. S. Mantey - 25. M. Čanecký , 26. A. Ondra .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - FUTERKO Martin, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.