3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov poprvé zvítězil


Branky


0

Krnov po dvou porážkách poprvé vyhrál. Doma porazil Vendryni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov už musel vyhrát, pokud nechtěl mít hned od počátku soutěže záchranářské starosti. Krnov se do svého soupeře zakousl už od první minuty zápasu. V samém úvodu utkání nevyužil zaváhání vendryňského brankáře Pechy v rozehrávce Havlíček. Pak mohla jít do vedení Vendryně, ale brankář Jaško zlikvidoval jak jejich hlavičku, tak i následnou dorážku. Po čtvrthodině hry kryl technickou střelu krnovského starého brankář hostí. A opět mohlo udeřit na druhé straně hřiště, ale vendryňský forvard nepropasíroval míč přes domácí obranu. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Po přestávce začala aktivněji hostující družina. V 54. minutě prominul sudí domácím červenou kartu, po faulu Mrukvii. Po hodině hry se domácí fandové mohli radovat ze vstřelení branky, když si na rohový kop naběhl Šustr a domácí vedli 1:0. Navýšit skóre mohl Šimeček, ale šanci spálil. Domácí si spravili chuť v 76. minutě, když centr Ondry zkušeně zavěsil do brány hlavou Havíček - 2:0. O chvíli později dal definitivní podobu výsledku Starý po pasu Daříčka - 3:0. Krnov tak mohl oslavit první výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér): Po prvním poločase jsem byl velice kritický, protože jsme byli pomalí, špatně jsme obsazovali hráče. Soupeř nás za to mohl několikrát potrestat. Pak hned na začátku druhé půle přišel faul Dominika Mrukvii, to nejspíš bylo na červenou kartu. Šustr hrál se zraněním a hrábl si na dno. Povedlo se mu dát na 1:0. Potom to soupeř vzadu musel trochu otevřít, tak se nám tam dařilo lépe vnikat. Výsledkem byla krásná branka Havlíčka, nakonec ještě třetí gól Starého. Výborný zápas zahrál Daříček. Takže ano první výhra po dlouhé době, ale musíme se dívat dál. Jít s pokorou do dalších zápasů. Zdroj: http://bruntalsky.denik.cz/fotbal_region/krnovsti-slavi-prvni-vitezstvi-20160823.html




Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - D. Mrukvia [-] , J. Hrubý [-] (62. N. Tümmler [-] ) , J. Starý [-] (88. J. Houdek [-] ) , J. Šimčík [-] , L. Mitura [-] , O. Bartoníček [-] (81. P. Pohludka [-] ) , A. Ondra [-] (86. J. Zetek [-] ) , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , M. Havlíček [-] (62. M. Šimeček [-] )

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - M. Vlachovič [-] , J. Chlebek [-] , D. Rusek [-] , D. Martynek [-] (39. J. Pilch [-] ) , I. Martinčík [-] , A. Kotas [-] , F. Racko [-] (81. D. Szymczyk [-] ) , O. Buzek [-] , M. Dawid [-] , J. Kalfas [-]

ŽK: 55. D. Mrukvia .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: ŠVEC Marek - ČUBA Daniel, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.