1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov o své hubené výhře rozhodl hned v úvodu utkání


Branky


0

Křenek se stal hrdinou Holešova, když vsítil jediný gól zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu důležitého záchranářského souboje mezi Holešovem a Bystřicí se rozhodlo jned na počátku zápasu. Vstup do zápasu Bystřice prospala, když nezachytila úvodní čtvrthodinu. Rozhodující okamžik zápasu nastal už ve 2. minutě, když Bystřice propadla uprostřed hřiště. Hra se rychle přenesla na druhou stranu, kde jeden z hráčů Holešova odcentroval a na malém vápně Křenek z cela sám z první otevřel účet zápasu - 1:0. Navíc v úvodní čtvrthodině zahodil Holešov další tři vyložené šance. Od 15. minuty přešla taktovka hry do rukou Bystřice, která si měla zcela jasnou převahu. 

 

Ve druhé půli se hrálo prakticky jen na jednu branku, jenže z velkého množství standardních situací a centrů si Bystřice si nevytvořila prakticky žádnou velkou příležitos, protože jí chyběla finální fáze. Holešov s vypětím všech sil své vydřené vítězství dokázal ubránit a připsal si tak veledůležité tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Máša (trenér, zdarsky.denik.cz): Je to pro nás zbytečná komplikace, přitom soupeř v podstatě celý zápas bránil. Celý týden se upozorňujeme na to, že Holešov sází pouze na pozornou defenzivu, a přesto je hned z první akce pustíme do vedení. Dali jsme jim trumfy do rukou naší lehkovážností, můžeme si za to jen a jen sami



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Palík [-] , P. Polomík [-] (68. A. Lomaka [-] ) , L. Marek [-] , J. Křenek [-] (85. R. Uruba [-] ) , R. Sumec [-] (78. V. Matulík [-] ) , M. Roubalík [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , M. Bačík [-] , J. Chudárek [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Mezník [-] , T. Padrtka [-] (72. D. Čech [-] ) , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , M. Šponar [-] , F. Adamec [-] , T. Vařejka [-] , L. Zbytovský [-] , J. Žíla [-] , M. Svoboda [-] (77. P. Blaha [-] )

ŽK: 66. D. Čep , 73. M. Roubalík - 89. M. Šponar .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - SEDLÁČEK Tomáš, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.